2777
2789
عنوان

مامانا ی لحظه بیاین تو رو خدا

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 39 پست
عب نداره همینطوری بده 

ممنونم عزیزم. خدا بچه هاتو برات نگه داره 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
ممنونم عزیزم. خدا بچه هاتو برات نگه داره 

خواهش گلم . همچنین 

باز سوال داشتی بیا تاپیکام بپرس 

زیاد استرس نگیر 

من پوره سیب زمینی و آب سوپ و آبگوشتم میدادم به دخترم از آخر ۴ماهگی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اندازه ی ق چ خوری بهش بدی کافیه بقیشو بزار یخچال باز فردا بده  من هرچی میل داشت میدادم&nb ...

عزیزم الان درست کردم بعش دادم اما واقعا فک میکنم آنقدر گرسنه هست بیشتر بهش بدم. میترسم خطرناک باشه .الان شیش ماه و ده روزه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
خواهش گلم . همچنین  باز سوال داشتی بیا تاپیکام بپرس  زیاد استرس نگیر  من پوره سیب ...

ممنونم عزیزم. میگم شما تو شیش ماهگی چقدر حریره بادوم میدای ب دخترت.‌بعد در کل روز باید همین ی ق چ خ بدم یا هر وعده ؟

ممنونم عزیزم. میگم شما تو شیش ماهگی چقدر حریره بادوم میدای ب دخترت.‌بعد در کل روز باید همین ی ق چ خ ...

من هر وعده میدادم یعنی هروقت حس میکردم گرسنشه میدادم 

برنجم ی ق غ بزار با آب جوش بپزه بعد له کن بده بهش 

نه اصلا خطرناک نیست نترس بده 

آخه اینجا دیدم بعضیا میگفتن اول باید لعاب برنجدبدی و بعد فرنی و بعد حریره بادام.ینی مشکلی نداره یهو از حریره بادام شروع کردم ،؟؟

ببین کارت واکسنشو ببین چیا میتونی بدی نوشته تو نت هم نوشته 

ولی من از آخر ۴ دادم 

شیرینی نخودچی 

خرما له شده 

سنگک له شده با آبجوش و شیره انگور قاطی شده 

آب سوپ

پوره هویج و سیب زمینی با کره قاطی شده 

من هر وعده میدادم یعنی هروقت حس میکردم گرسنشه میدادم  برنجم ی ق غ بزار با آب جوش بپزه بعد له ک ...

از برنج کته خودمونم میتونم بهش بدم ؟؟

آخه اینجا دیدم بعضیا میگفتن اول باید لعاب برنجدبدی و بعد فرنی و بعد حریره بادام.ینی مشکلی نداره یهو ...

ن بابا من ۳تا بچه بزرگ کردم خواهر 

ببسکوییت مادر هم میدادم 

من ک به ترتیب اینا ک گفتی ندادم هرچی خودم میخوردم یکمم به بچه ها میدادم 

ن بابا من ۳تا بچه بزرگ کردم خواهر  ببسکوییت مادر هم میدادم  من ک به ترتیب اینا ک گفتی ند ...

ممنونم عزیزم. ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

ممنونم عزیزم. ان شاءالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

خواهش گلم

خودتم شیر عسل داغ بخور شیربادوم بخور 

دلستر و سوپ پای مرغ و جو 

آبگوشت 

پودر گالاتومید ۲۰تومنه بخر تو شیر حل کن بخور 

خواهش گلم خودتم شیر عسل داغ بخور شیربادوم بخور  دلستر و سوپ پای مرغ و جو  آبگوشت  ...

ممنونم عزیزم. امروز زنگ زدم بهداشت گفت اول فرتی بده آب و آرد برنج با شیر خودم. بهش گفتم خودم شیرندارم وگرنه ب بچه میدادم گرسنه نمونه .میگه با شیر خشک قاطی کن .ولی من شیر خشک نمیخوام بدم بهش 

ممنونم عزیزم. امروز زنگ زدم بهداشت گفت اول فرتی بده آب و آرد برنج با شیر خودم. بهش گفتم خودم شیرندار ...

چرا خودت شیر نداری گلم 

چرا رازیانه و قطره شیر افزا و پود گالاتومید نمیگیری بخوری