2777
2789
عنوان

شوهر کی مثل شوهر من همیشه پشتشو خالی میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1510 بازدید | 50 پست
عزیزم شاید درست استفاده نمیکنی  چندییییین بار تکرار لازمه تا هم اخلاقای قبلی تو یاد شوهرت بره ...

من از سال ۹۳ک با دکتر اشنا شدم دارم استفاده میکنم

دیشب بس ک گفتم عزیزم منم میتونم مث بچه ننه ها برم ب خونوادم بگم ولی تا تو هستی ب کسی احتیاج نیست 

نمیگم بی احترامی کنیا چون مامانته ولی ی کمم پشت من باش ولی اگه دیدی حق با من نیست انتظار ندارم پشتم باشی

دیشب مامانش زنگ زد با سلیطه بازی ده دقیقه منو شست گذاشت کنار منم میشنیدم اخرش اقا فقط گفت خب کار نداری خدافظ!!!!!!!!!!!

همرو حفظم  دکتر حبشی  تئوری انتخاب ازدواج بدون شکست ولی وقتی طرفت عقب موندس خیلی کارت ...

نمیدونم چرا اصلا دکتر حبشی رو دوست ندارم، ما برا ازدواج دانشجویی که مشهد بودیم ایشونو آوردن برامون سخنرانی کردن ولی تنها چیزی که گفت این بود که خانما چی بگن، خانما چیکار کنن، با مردا چه جوری راه بیان

یعنی فقط ما باید تحمل و صبوری کنیم تا بلخره یه روز مردا درست شن،جالبه الانم هراتفاقی میفته شوهرم میگه تو نمیخوای درست بشی دکتر حبشی چی گفت 😁😁باید اونجوری باشی

یعنی فقط وظایف زن در مقابل شوهرو گفت، اما شوهر هیچی 

گاهی آدم بده خودمونیم فقط، حالیمون نیست... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی پسر خاله دارم تنها فرزند خونوادس با کلی دارایی پدر مادرش جون میدن براش

ولی همیشه میگه دختر ب امید شوهرشه 😔 به خانواده تا ی حدی باید میدون بدی کسی ک برات میمونه زنه😔😔😔😔😔😔

نمیدونم چرا اصلا دکتر حبشی رو دوست ندارم، ما برا ازدواج دانشجویی که مشهد بودیم ایشونو آوردن برامون س ...

شوهرمو ک میبینم یاد ریوزو شوهر اوشین میفتم 

اونم اوایل ب مامانش هیچی نمیگفت هرچقدم طفلکو اذیت میکردن

اسمشو تو گوشی ریوزو سیو کردم

نمیدونم چرا اصلا دکتر حبشی رو دوست ندارم، ما برا ازدواج دانشجویی که مشهد بودیم ایشونو آوردن برامون س ...

من همیشه ب داداشم میگم ی مرد باید چطوری با زنش رفتار کنه

میگم زن ازت محبت میخاد حمایت میخاد نوازش میخاد 

کادو بخر براش 

بعد از ازدواج زنت باید تو اولویت باشه 

چون میدونم مامانم اینارو بهش نمیگه 

وظیفه خودم میدونم بعنوان خواهرش برای موفقیت زندگی مشترکش اینارو در گوشش میخونم

ادمای دیگه تا حالا اتفاقی نیفتاده ک بدونم اینم فقط سکووووووووت  البته منم دیشب کلی پشت مامانش ...

خب شوهرمنم همینه میگف خودت جواب بده منوقاطی نکن😐وای چقد حرص میخوردم یکی نبودبگه من بخاطر تودارم بامادرت حرف میزنم ومیام خونش وگرنه نگا توروش نمیکردم چراخودتومیکشی کناراخه.انقدخوشم میادازمزدای باجذبه ک نمیزارن هیچ کس غیبت زنشونو بکنه جلوشون ولی چه کنم تیپیکال مردای ایرانی شوهرای مان تازه خیلی اقایی میکنن منت سرمون میزارن ک اجازه میدن جواب مادرشونوبدیم.بی خیال بابا خودت قوی باش منتظر حرف شوهرت نباش یبار دیگم دیدی چرت وپرت وبیراه گفتن اینباربه جای گوشی شوهرت ازگوشی خودت جوابشونوبده محترمانه بشورشون بزارکنار بگو حرفی دارن به خودت بگن.بعدشم بی خیال باش

راست میگی بخدا دور بودن ازشون ی نعمت الهیه والا اگه مامان من انقد زن داداشمو اذیت کنه با من طرفه ...

دقیقاااامعمولا خانواده هاسنتی دیدشون به عروس یجوریه انگار بردشونی.پدرشوهرمن موقع مخارج ک میشد مستقیم میگف خرجت با پدرتع توهنوزعقدی موقع کار کردن و حرف گوش دادن ک میشد میگف الان توشوهرداری حرف شوهر وخانواده شوهر!😐ارجعه. خاک برسره نمازخون و مسجدرو هم هس. عوضیاانقد ک منواذیت کردن گاهی یادم میفته الکی ازشوهرم عصبانی میشم باهاش بادمیکنم.خدالعنتشون کنه جوری ک اونابه من چشم غره میرفتن بابای خودم بهم نگانکرده بود

خب شوهرمنم همینه میگف خودت جواب بده منوقاطی نکن😐وای چقد حرص میخوردم یکی نبودبگه من بخاطر تودارم بام ...

والا خیلی دوسش دارما خیلی

ولی بدون تحقیق ازدواج کردن اشتباهه

خب تو خونواده ای ک یدونه دزد باشه(دزدی ک از دیوار مردم میره بالاها دزد واقعی)

۳تا طلاق داشته باشن(خواهر خودمم طلاق گرفته توروخدا ناراحت نشین اینا مچشون گرفته شده ک طلاقشون دادن)

مادر رو پدر چاقو بکشه ادم میتونه زندگی کنه؟

دقیقاااامعمولا خانواده هاسنتی دیدشون به عروس یجوریه انگار بردشونی.پدرشوهرمن موقع مخارج ک میشد مستقیم ...

همه این دعواها بخاطر اینه ک پدرشوهر من بهم زنگ زد گفت بهت پول میدم بیا با هم باشیم😑😑😑😑😑😑

جالب اینجاس این عقب مونده اونجا ام هیچی نگفت 

ی اس داد ک خجالت نمیکشی!!!!!همین

همه این دعواها بخاطر اینه ک پدرشوهر من بهم زنگ زد گفت بهت پول میدم بیا با هم باشیم😑😑😑😑😑😑 جالب ...

وای جدی میگی منم بدون تحقیق ازدواج کردم ینی خانوادم انگار دهنشون قفل شده بودمیگفتن همین فقط همین.

چی بگم خیلی زوره اگ واقعاپدرشوهرت به همین وضوح گفته.شوهرتم یه گوش مالی حسابی میخواد این دیگ ببخشید خیلی ببخشید بی غیرتیه..همین حرفو بهونه کن ودیگ هیچ وقت پاتو تواون خونه نزار.شوهرتوام مث شوهرمن درمقابل خانوادش فلجه

وای جدی میگی منم بدون تحقیق ازدواج کردم ینی خانوادم انگار دهنشون قفل شده بودمیگفتن همین فقط همین. چ ...

ب این روز عزیز قسم ب همین صراحت گفت بهم

اره خیلی بی غیرته متاسفانه

نبابا خداروشکر عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد 

تا عمر دارم حتی سر قبرشم نمیرم

ب این روز عزیز قسم ب همین صراحت گفت بهم اره خیلی بی غیرته متاسفانه نبابا خداروشکر عدو شود سبب خیر ...

اگ شوهرت مردخوبیه ولشون کن اونارو.من خودمم هنوزنتونستم فراموش کنم بدیاشونو وکارای شوهرمو امااا تواین یه سال ماه بع ماه حال روحیم بهتزشده .واقعا دارم برمیگردم به حال وهوای مجردیم.وقتی بااونادرارتباط بودم افسرده عصبی و دائم نگران بودم الان میبینم قط رابطه یه لطف خدابوده بهم

برا منم همینه ،فقط انتظار داره من کوتاه بیام ،هی میگه به خاطر من کوتاه بیا 

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم