2777
2789
عنوان

شوهر کی مثل شوهر من همیشه پشتشو خالی میکنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 50 پست
مشکلی نیست اصلا  حداقل شوهر ادم ک میتونه کنار ادم باشه ینی برای شوهرامونم درجه چندمیم؟

والا شوهر من که فقط میبینه خواهراش و مامانش چی میگن

اصلا براش مهم نیست که من مثل یه کلفت باید توی خونه مامانش و خواهراش کار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه  با ی نفر جز مادر پدرش اش مشکل پیدا کنی باز پشتت رو نمیگیره؟اگه این طوری از بی عرضگیشه.ولی اگه فقط برای مادرشه درکش کن.حتی اگه صد در صد مقصر مادرش باشه بازم مادرشه.نمیدونم خودت مادر شدی یا نه ولی بچه به ثمر رسوندن خیلی سخته.بعد بخواد بچه تو روت وایسه.شما با خدا معامله کن.دلت رو بزرگ کن و سعی کن رو در رو خانواده اش قرارش ندی. انشاالله خدا بهترین هارو بهت بده

زدی ب هدف  دقیقا همینطوریه شرایط من

پرشوهرم فقط بلد به عروساش تیکه بپرونه خودشو ازبقیه باهاشوترو زرنگتر میدونه درصورتی که هیچی نیست.مادرشوهرم کینه ای و نامرد.حامله بودم بدادم نرسید تویه ساختمونیم.زایمان کردمم همینطور.با من و مادرم دعوا گرفت.شوهرم به مادرش هیچی نگفت.واگذار مادرشوهرمم به فاطمه زهرا کردم.خیر نبینه.

خدایا شکرت🌸

دوسال اول ازدواجم تا تونستن اذیتم کردن شوهرم نه طرف منومیگرف نه اونارو.مادرش هرچی میگف شوهرم فقط سکوت...‌بعدشم ک بهش میگفتم دعوارامینداخت اخلاقش خوبه ها از یه خیابون مونده به سمت خونه باباش اخلاقش عوض میشد یه سری اتفاقات وبحثاپیش اومد ک خودشوهرم گف من دیگ‌نمیام خونتون. منم دیگ نرفتم‌.اوایل ناراحت بودم ازقط رابطع اما الان عشق دنیارومبکنم هم پسرشون تومشتمه هم ریخت نحس خانوادشو نمیبینم. حالا بعدتقریبا یه سال شوهرم پشیمونه هی به زبون بی زبونی میگ پشیمونع مثلامیگه رفت وامد باخانواده یه امتیازمثبتی بود ک ازدستش دادیم.دلش میخوادمن بازبگم باشه عزیزم میام خونتون توام بیاخونمون ولی زهیی خیال باطل.

به قول مامانم اگ پنج انگشتتو اتیش بزنی براخانواده شوهربرقصی بازم نمیخوانت

درکل اسی خواستم بگم از مردا درمقابل خانوادشون انتظارحمایت نداشته باش فقط دوری و دوستی

ولی دربقیه موارد پشتت هس؟جلو ادمای دیگ

دوسال اول ازدواجم تا تونستن اذیتم کردن شوهرم نه طرف منومیگرف نه اونارو.مادرش هرچی میگف شوهرم فقط سکو ...

ادمای دیگه تا حالا اتفاقی نیفتاده ک بدونم

اینم فقط سکووووووووت 

البته منم دیشب کلی پشت مامانش حرف گفتم هیچی نگفتا 

با این خودمو اروم میکنم

هرچقد سعی میکنم بی خیال باشم نمیشه  دلم میگیره بخدا  خب منم ادمم  دیشب بهش گفتم من ...

برو تو گوگل فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو گوش کن خیلی ب دردت میخوره 

کاربری دست دو نفره .....
دوسال اول ازدواجم تا تونستن اذیتم کردن شوهرم نه طرف منومیگرف نه اونارو.مادرش هرچی میگف شوهرم فقط سکو ...

راست میگی

بخدا دور بودن ازشون ی نعمت الهیه

والا اگه مامان من انقد زن داداشمو اذیت کنه با من طرفه

دختر مردمو ک اسیری نیاوردین اومده زندگی کنه 

حیوون نیست ک شما تو رنگ لباس زیرشم دخالت کنین

ما هم دقیقا همین طور ...شوهرم مال دنیا صفر ‌...کلی هم سر خودش معطله

طبیعیه. آدم اول باید بپذیره تعهد داره به زندگی خودش. شوهر من بچه ی اوله. بارها بهش گفتم پدر و مادرت وضعشون خوبه. خواهر و برادرهات خودشون درآمد دارند ازدواج می کنند اولویتشون میشه شوهرشون و زنشون و بچه هاشون. گوش نکرد. هر چی دستش می اومد خرجهای الکی و کادوهای الکی... الان از همه شون عقب تره با اینکه سن و تحصیلات و سابقه کارش بیشتره...

"راجع به" رو درست بنویسیم.
برو تو گوگل فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو گوش کن خیلی ب دردت میخوره 

همرو حفظم 

دکتر حبشی 

تئوری انتخاب

ازدواج بدون شکست

ولی وقتی طرفت عقب موندس خیلی کارت پیش نمیره

همرو حفظم  دکتر حبشی  تئوری انتخاب ازدواج بدون شکست ولی وقتی طرفت عقب موندس خیلی کارت ...

عزیزم شاید درست استفاده نمیکنی 

چندییییین بار تکرار لازمه تا هم اخلاقای قبلی تو یاد شوهرت بره هم خودت بفهمی ک چیو و کجا و چطور بگی 

کاربری دست دو نفره .....