2777
2789

خانوما 

چرا ی مرد باید اینطوری باشه؟چرا وقتی ازدواج میکنن زن براشون هیچه؟؟؟

داداشش پولشو کشیده بالا تو گوشیش دیدم اس داده داداشش ک من بخاطر زنت شکایت نمیکنما پولمو بیار بده😑

مامانش هرچی دلش میخاد بهم میگه انگار ن انگار 

درسته من خودم جواب میدم ولی ازین ب اصطلاح شوهر هم انتظار دارم 

ن ک دعوا کنه حداقل بگه بس کنید دیگه!!!!!!

وقتی ام گله میکنم میگه اخه مامانم اعصابش خرابه😑😑😑😑😑😑😑😑

احساس میکنم فقط منم ک اینطوری ام

حالا صب با گوشی شوهرم ب مامانش اس دادم ک دیگه کش ندین بسه دیگه(بخدا دقیقا همینو نوشتم ن ی کلمه بیشتر ن کمتر) 

اقا بهش بر خورده

چقد من بدبختم بقران😔😔😔

شوهرم مگه انقد بی عرضه و بی بخار میشه

انتظار زیادیه واقعا؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچقد سعی میکنم بی خیال باشم نمیشه 

دلم میگیره بخدا 

خب منم ادمم 

دیشب بهش گفتم منم تو این خونه جز تو کسی رو ندارم 

نمیشه ک سر هر چیزی بدوام ب مادر پدرم بگم 

زندگی همه ما عزیزم همینطوره عروس برای خانواده شوهر یه موجود درجه چندمه

مشکلی نیست اصلا 

حداقل شوهر ادم ک میتونه کنار ادم باشه

ینی برای شوهرامونم درجه چندمیم؟

هرچقدرم خانوادشون مقصرباشن بدباشن،بدی خانوادشونا نمی بینن.ولی اگه زنشون بهش یچی بگه تاآخرعمر یادش نم ...

ای گفتی قربون دهنت عزیزم وااااااااااااای همینه

یه صلوات مهمونم می کنید 

این ک چیزی نیست ..همسر من که توی تعطیلی همش خوابه تو خونه فقط کافیه پیش خانوادش باشه بگو و بخندو ...بیا وببین...بعدم باباش را فرستاد اینقدر ب من فحش داد...من ب خاطر بچم ازش جدا نشدم ..امروز یاد حرفای باباش افتادم کلی گریه کردم از همشون متنفرم ب حق این روز عزیز خاریشونا ببینم