2777
2789
عنوان

اخراج شدن یاپیام بدن از فردا نیا بدون هیچ دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 28 پست

من شاغلم مدیرفروشم یه سیاستی داره اینقدر میره رو مخ ما که خسته شیم خودمون کار رو ول کنیم ولی من همچنان هستم پنج ماه و نیم حامله ام منتظرم دو ماه دیگه کار کنم بعد نامه از دکتر زنان ببرم بیمه دو ماه آخر رو مرخصی بگیرم از بیمه حقوق بگیرم حالا این مدیرفروشم اینقدر جدیدا غر میزنه سرمون ولی من به هیچ جام نمیگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیمه هم نباشه اگه بالای سه ماه کار کرده باشه کارفرما جریمه میشه

جدی من یکی از همکارام هنوز بیمه نشده بود بالای سه ماه کار کرد اینقدر مدیرفروشمون اذیتش کرد خودش گذاشت رفت اون میتونه شکایت کنه

هیچی خودش گفت کارت درست انجام دادی یه کارگره بود اومد سرم داد زد منم گفتم روز اول کاریم گفت کی به تو ...

به پیامک اعتماد نکن ممکنه از روی خصومت فرستاده باشن برو سر کارت و دلیلش رو از رییست بپرس

اخه روز اول کاری رفتارم خوب بود من همیشه نی نی سایت الگو قرار میدم میگن ظاهر مهمه واخلاق وکارم درست انجام دادم سنگین رفتار کردم بازم روز اول کاری اخراج شدم بنده سیاست ندارم یعنی ساده هستم

اخه روز اول کاری رفتارم خوب بود من همیشه نی نی سایت الگو قرار میدم میگن ظاهر مهمه واخلاق وکارم درست ...

عزیزم به پیامک اعتماد نکن حتما خودت فردا برو اونجا و ته و توهشو دربیار و با رئیس صحبت کن 

برای منم یه بار پیش اومد.زمستان 94 یه مرکز مشاوره می خواستم برم کارمند اداری بشم.نیروی قبلی شون حقوقش 300 بود با من می خواستن 400 قرارداد ببندن.این می خواست از حسادت بترکه ! بعد یه روز که داشت بهم کارا رو یاد می داد من زودتر رفتم اومد شبش از همون دفتر مشاوره بهم زنگ زد گفت آقای فلانی گفتن نیا و ... 

اون موقع چیزی نگفتم و گفتم باشه و اصلا پیگیر نشدم

ولی اگه الان همچین اتفاقی برام بیفته قطعا میرم  حضوری اونجا ته و توهشو درمیارم !

فقط دلیلش می خواهم بدونم این همه نیرو کار که کم کاریی می کنند دیده نمیشن من بیچاره کم کاریی نمی کننم ...

کارای شرکت ک پدر آدمو درمیارن من این ماه ۱۵ روز رفتم فرارکردم سختم بود

شرکت ک زیاده برو ی جای دیگ

الهی خدا ب هممون سلامتی بده و دله خوش😍😍