2777
2789
عنوان

ناد علی برای تسخیر قلب

50217 بازدید | 31 پست

بچها دقت کنیدطریقه خوندن دعای ناد علی برای محبت و تسخیرکسی با هم فرق داره ، برای محبت و نمیدونم چجوریه ولی واسه تسخیر کسی اینه و میدونم که درسته و باید طبق همین اصول باشه.

شب جمعه (پنجشنبه شب) ۱۴ بار ناد علی کبیر و میخونید و هر بار که ۱ خوندی اسم شخص و میاری و بعدی و میخونی تا ۱۴ مرتبه و اخر ۱۰۰تا صلوات میفرستی ، 

حالا اینکه کی میاد و چی میشه به اعتقادتون برمیگرده و وقتی میخونی باید اعتقاد داشته باشی ، بذار بخونم ببینم چی میشه و حالا اینم امتحان میکنم و اینا نداره. 

منم دعا کنید . ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم طریقه ختم ناد علی کبیر برای هر مشکلی ، علامتی که زده شده برای تسخیر قلب شخصه ، حاجت گرفتید از ه ...

عزیرم شما خودت حاجت گرفتی با این روش؟

برای خلاص شدن از تنهایاتون روخودتون برچسب تخفیف نچسبونین💔💔
بچه ها تروخدا دعا کنید به اونی که دوسش دارم برسم  بیاد خواستگاریم

من یه بنده خدایی و میشناختم یکی و خیلی دوست داشت من اون زمان مدرسه ای بودم ، من تمام سئوالام از معلم های اون موقعم (دینی بیشتر) این بود که چی بخونیم و چیکار کنیم که این آقا بره خواستگاری ، ببین من هر چی تحقیق میکردم این بنده خدا انجام میداد دیگه مفاتیحش ورق ورق شده بود انقد چله گرفته بود ، گذشت و هیچی نمیشد و بگم که ما اعتقاد زیاد داشتیم نا امیدم نمیشدیم میگفتیمم خدایا اگه به صلاحه ولی انجام میدادم ، نمیدونم ۴ سال گذشت یا ۵ سال ازدواج کردن الان بچهای گوگولی هم دارن . میخوام بگم نا امید نشو و به زمان بندی خدا ایمان داشته باش بعدشم از خودش بخواه خودش گفته بخوان مرا تا عجابت کنم، بعدم عجله نکن.

من یه بنده خدایی و میشناختم یکی و خیلی دوست داشت من اون زمان مدرسه ای بودم ، من تمام سئوالام از ...

واااااییییییی واااااقعااااااا  

یکم امیدوار شدم 

فقط خداکنه منم به اونی که دوسش دارم برسم 

خداشاهده نمیخام چیزیو زوری از خدا بگیرم 

همیشه میگم خدایا اگه باهاش خوشبخت میشم یه کاری کن بیاد خواستگاری 

تروخدا دعا کن 

اگه امضامو دیدی واسم دعا کن به حاجتم برسم یه صلوات واسم بفرست❤😘😍
واااااییییییی واااااقعااااااا   یکم امیدوار شدم  فقط خداکنه منم به اونی که دوسش دارم برس ...

ناد علی و بخون حاجت گرفتی بیا زیر همین تاپیک بنویس کسی اگه خوند اونم انجام بده حاجت بگیره

اینم طریقه ختم ناد علی کبیر برای هر مشکلی ، علامتی که زده شده برای تسخیر قلب شخصه ، حاجت گرفتید از ه ...

راستی این عکس و دوستم فرستاد برام ، برای اول دوستم و بعد من هم لطفا دعا کنید ، در حق هم دعا کنیم دعای خودمون مستجاب میشه