2777
2789
به خاطر دخترم تحملش کنم یا با دخترم مقابله کنم خیلی خیلی عوضیه نمی‌دونید چشم دیدن منو نداره ولی دخ ...

ی همبازی دیگه واسه دخترت پیدا کن

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم فكر كنم شما خودت دوست داري بري بياي دخترت رو بهونه كردي..

ماهم بچه داريم خط و ربطمون رو بچه مشخص نميكنه! شايد بچه بخواد دستشو ببره..

بچه منم بهونه خيلي ها رو ميگيره اگر صلاح نباشه يا شرايطش نباشه يك كلام ميكم نميريم تمام!!

قطعا اونم شايد خوشش نمياد از رفت و امد با شما

💕

به خاطر دخترم تحملش کنم یا با دخترم مقابله کنم خیلی خیلی عوضیه نمی‌دونید چشم دیدن منو نداره ولی دخ ...

انقدر ازش متنفری چرا باهاش انقدر در ارتباطی ؟ 😐

بمونید تو خونتون لازم نیست هروز برید سفر و گردش تو این وضع کرونا 

به دخترت هم توضیح بده که الان رفتار درست خونه مونده

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

نرو سمیه/:

میدونی غیرت چیه؟     غیرت حجاب و این چرتو پرتا نیست.   غیرت حساسیت و اعصبانیت بی جا نیست . غیرت یعنی نزاری اشکش دربیاد.   غیرت یعنی با کسی غیر خودت درو دل نکنه.    غیرت یعنی نزاری دلتنگت بشه(:.  نزاری دلش بشکنه غیرت یعنی به کسی غیر از خودت فکر نکنه یعنی به کسی غیر از خودت نیاز نداشته باشه   به این میگن غیرت عزیزم. غیرت این نیست که بگن روسریتو بکش جلو... غیرت این نیست که بگن با جنس مخالف حرف نزن.. غیرت یعنی نزاره هیچوقت تنها باشی.. درکت کنه بهت اومید بده... غیرت یعنی این:)         هی منو ریپلای کن بگو وای چه امضای باحالی داری تا یکی بیاد ببینه وقتی اومد ببینه بفهمه ایسگاش کردیم😂
چه جوری تعطیللش کنم دخترم همبازی نداره حاریم خیلی حسود خیلی خیلی اخلاقای بدی داره 

عزیزم مادر و دختر همیشه شبیه هم میشن، چند صباح دیگه هم دخترت از دختر عموش ضربه میخوره، دلیلت قانع کننده نیست، من باشم ادامه نمیدم، رابطه آن رو کم میکنم، نهایت دخترت یه کم دلتنگی کنه بعدش باهاش کنار میاد

خانم فكر كنم شما خودت دوست داري بري بياي دخترت رو بهونه كردي.. ماهم بچه داريم خط و ربطمون رو بچه مش ...

اون سر و دست میشکونه واسه رفت و آمد

میچسبه یه سره به من بیا بریم اینجا اونجا من ذاتم خراب نیست

نمیتونم تو روی طرف خوب باشم پشتش بزنم ولی اون میتونه

عزیزم مادر و دختر همیشه شبیه هم میشن، چند صباح دیگه هم دخترت از دختر عموش ضربه میخوره، دلیلت قانع کن ...

دقیقا دخترش وحشتناک مثل مادرشه

دختر من خیلی سادهههههههه

ولی دلم میسوزه بچه همبازی میخواد توی آپارتمان چیکارکنه

اون سر و دست میشکونه واسه رفت و آمد میچسبه یه سره به من بیا بریم اینجا اونجا من ذاتم خراب نیست نمی ...

من تايپيكت ها رو خوندم خبر دارم..

شما جلوي بچت رو بگير بشين توي خونت! يك ماه بچت نره كاملا تموم ميشه اين موضوع.ميتوني به بچت بگي كرونا گرقتن نيمشه بري خونشون..اونم خواست بياره بچه هاشو همينو بگو..

دوست داري خودتو ازار بدي؟؟؟ميگه بيا بويم بگو وقت ندارم خونه مامانمم و اينا..ابن چه رابطه اي هست كه ازش بزت مياد اذيتت ميكنه ولي ادامه ميدي؟؟ 

💕

من تايپيكت ها رو خوندم خبر دارم.. شما جلوي بچت رو بگير بشين توي خونت! يك ماه بچت نره كاملا تموم ميش ...

می‌دونی دختر من خجالتیه اجتماعی نیست زیاد

ولی دختر اون گرگه رو دار

دختر من متاسفانه احتیاج داره به معاشرت

ولی خیلی آتیش میگیرم از حرف زدنای جاریم نمیشه جوابشم بدیم

می‌دونی دختر من خجالتیه اجتماعی نیست زیاد ولی دختر اون گرگه رو دار دختر من متاسفانه احتیاج داره به ...

من بازم احساس ميكنم اصرار داري به اين رابطه🙈

منم بچم يك دونه هست،تنهاست.قرنطينه بوديم..براي بالابردن اعتمال به نفسش پيش ي ادم گرگ درست نميشع كع رفتار اشتباع اونو هم ياد ميگيره!!

اينقدر الان بازي ها و كتابها و ..هست براي بالابردن اعتماد به نفس بچه كه حد نداره..

من با جاريام مشكلي ندارم،خودشىن رو تيكه هم كنن امكان نداره بچم رو بكساعت بدم دستشون چه برسه ببرن خونشون..

خانم زمانه خرابه مال خودتو صفت بچسب.

شب خوش

💕

دقیقا دخترش وحشتناک مثل مادرشه دختر من خیلی سادهههههههه ولی دلم میسوزه بچه همبازی میخواد توی آپارت ...

عزیزم ضربه میخوره ازش صد در صد، بلاخره این همه آدم که بچه جاریشون با بچه خودشون همسن نیست چیکار میکنن، اگر ضربه خورد دیگه نباید ناراحت بشید