2777
2789
عنوان

وای تو رو خدا بگین من چه عکس العملی نشون بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 78 پست

شما بهش بگو.من بهت شک کردم اخیرا خیلی رفتارت مشکوکه فقط جهت یادآوری بگم بهت اگر روزی خدای نکرده خدای نکرده ببینم یک درصد شکم یقین بوده مثل زنای ضعیف نیستما دودمان خودتو خودم و خانوادتو به باد میدم پس سعی نکن یجور مشکوک به نظر بیای و عکس از چتاش بگیر داشته باش. یجور تهدیدش کن بترسه ولی نفهمه جریانو فهمیدی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین عزیزم روی سخنم با همه خانم‌های توی سایت هست این رو بدونید شما تا یه جایی میتونید همسراتون رو کنترل کنید اکثر آقایون با اینکه عاشق زن و زندگیشون هم هستن باز خیانت می کنن دیر یا زود همه متوجه این میشن

اسی بخدا زن نیسی اگ جدوابادشو نیاری جلوچشمش..

چ دل خجسته ای داری حرف ازپول شده هنوز میپرسی چیکارکنم

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
اره خودتم بجای مرد جا بزن

من یبار اینکارو کردم اشتباه ترین کارممکن همینه...دختره چنان ریلکس جواب داد ک بله خانوم چرا مزاحمم میشی و فلان..

اس نده بهش ک اخرش خودت مقصر میشی تازه شوهرتم طلبکار میشه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
همینو بگو الان خراب زیاد شده وهمشون با مرد زن دار رل میزنند.

وای آده دقیقا یه زنیکس ول کن زندگی ما نیست البته میدونم شوهرمم مقصره ها ولی اون سلیطه ول کن نیست من جرشم دادم ام باز پیاماشو میبینم

🌌
من یبار اینکارو کردم اشتباه ترین کارممکن همینه...دختره چنان ریلکس جواب داد ک بله خانوم چرا مزاحمم می ...

وای مثل من منم این کارو کردم زنیکه انقد ریلکس بود انگار اون زنشه

🌌