2777
2789
عنوان

وای تو رو خدا بگین من چه عکس العملی نشون بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 78 پست
فهمید خانمی ؟

اس رو جواب نمیدن هیچوقت..

فقط زنگ جواب میدن اینجورزنا

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای مثل من منم این کارو کردم زنیکه انقد ریلکس بود انگار اون زنشه

همون دیگ اینجور ادما از ابلیس هم کثیف ترن..

متاسفم واقعا 

زنان_برعلیه_زنان#   تو جامعه بیداد میکنه

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
وای مثل من منم این کارو کردم زنیکه انقد ریلکس بود انگار اون زنشه

همون دیگ اینجور ادما از ابلیس هم کثیف ترن..

متاسفم واقعا 

زنان_برعلیه_زنان#   تو جامعه بیداد میکنه

همینو بگو الان خراب زیاد شده وهمشون با مرد زن دار رل میزنند.

دقیقا 

ما از حقوق خودمون بگذریم صبح تا شب هزارتا بلاسر خودمون بیاریم شورت قرمز و ناز و عشوه و ...

پس ما آدم نیستیم

پس چرا وقتی اونا دلمونو میشکونن ما خیانت نمیکنیم؟

ما زنا آدم نیستیم؟

وای آده دقیقا یه زنیکس ول کن زندگی ما نیست البته میدونم شوهرمم مقصره ها ولی اون سلیطه ول کن نیست من ...

همین مردها با اون افکار خرابشون زندگی ما رو به فنا کشیدن.اگه خودشون نخوان هیچ زنی نمیتونه سمتشون بیاد.پس نخ میدن که اون زن نخو میگیره.البته بعضیها هم مثل این زنی که شما میگید پیله ان.

به نظر من باید این گوشی ها رو ازمردها گرفت

همین مردها با اون افکار خرابشون زندگی ما رو به فنا کشیدن.اگه خودشون نخوان هیچ زنی نمیتونه سمتشون بیا ...

دقیقا  والاوبخدا بی ادبیه عذر میخوام همون چیزی که اون داره زنتم داره اصلا من اینو به شوهرم حتی گفتم چشا کورشو باز میکرد قیافه منو میدید بخدا زن هیچیش سرتر نیست  فقط ادعا داره 

🌌
دقیقا  ما از حقوق خودمون بگذریم صبح تا شب هزارتا بلاسر خودمون بیاریم شورت قرمز و ناز و عشوه و ...

منم باهات موافقم ما زنها اگر هرکار کنیم بازم مردها دنبال یکی دیگه ان.

ولی ما نمیتونیم مثل اونها باشیم.

دقیقا  والاوبخدا بی ادبیه عذر میخوام همون چیزی که اون داره زنتم داره اصلا من اینو به شوهرم حتی ...

همینو بگو.مرغ همسایه یا زن خراب غازه.ما همیشه از مردها سریم ولی اونا چشمشون بازم سمت زن دیگه است.من هر وقت شوهرم کار خرابی کنه خدا رسواش میکنه واسم وقبل هر کاری حس ششمم بهم میگه ویا خواب می بینم شوهرمم مثل چیز میترسه.همش فکر میکنه من هکش کردم یا ...در حالیکه نه فقط حسم بهم میگه