2777
2789
عنوان

وای تو رو خدا بگین من چه عکس العملی نشون بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامل مطمئن شو بعد بهش بگو میبینی زد زیرش و بهونه اورد ولی من باشم پدرشو در میارم این حتما ازاین کانالا هستن که ادمین هستن صیغه ای زیاد هستش باید پول بریزن بستگی داره طرف خوشگل باشه چقد می ارزه

وای اصلا باورم نمیشه اخه اصلا تو ایم فازا نبود

همیشه اعتماد زیادی بی اعتمادی میاره

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
دارم دق میکنم اصلا خشکم زده

قبل از حرف زدن اسکرین بگیر از چتاش برای خودت بفرست تا انکار نکنه 

فقط 32 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏
محبت کنین به شوهرتون زندگیتون تنوع بدین  به خودتون برسین  غر نزنین

اه اه خانوم جلسه ای ها  منقرض نشدن هنوز ؟

این اکانت پنجم منه دیگه شماره و ایمیل ندارم لطفااااا منو نترکون نی نی یار 😭😭

عزیزم الان بیشتر مردها خیانت کار شدن.

ومن از این پی ام چیز خوبی رو نمی بینم.به نظرم بهش بگو که فهمیدم با یکی بودی والان خیلی دنبالشی واگر من بفهمم که واقعأ باکسی غیر من بودی دیگه برام تمومی .ونگو که داخل تلگرام دیدی.