2777
2789
عنوان

زبان دوست ها و تافل دار ها😍

158 بازدید | 15 پست

سلام😍

خانوما اینجا کسی هست که کلاس آنلاین خوب بشناسه که برای تافل درس بدن؟؟ من میخوام برم دنبال تافل ولی متاسفانه نمیتونم کلاس خوبی پیدا کنم...پیج هایی مثل رضا آرش نیا خیلی تبلیغ میکنن ولی میترسم خوب نباشن چون گرون هم میگیرن..البته برای پولش مشکلی ندارم.

پیشنهادی دارید؟

شما چطوری مدرک گرفتید عشقا؟؟

You've shown me I have reasons I should love myself

من موسسه ناهید بودم 10 سال پیش 

❤️دعا کنین خدا بهم یه نی نی ناز  و سالم بهم  بده 🙏🙏👶میشه یه صلوات مهمونم کنید 😍عاشقتم که هم جانی و هم جانانی 😘💜💙❤️💚برا دوستم @آناعشق هم  دعا کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو تو یوتیوب کلی پیج های تافل و ایتلس هست

اکثرا انگلیسی زبان هستن..زبانم خوبه ولی نه در این حد..بنظرم کلاس بهتره اینکه همراه یه سری افراد درس بخونی و اینا.

چنل خوبی میشناسی؟

اکثرا انگلیسی زبان هستن..زبانم خوبه ولی نه در این حد..بنظرم کلاس بهتره اینکه همراه یه سری افراد درس ...

من خودم با فرا زبان کار میکنم 

پلی لیستش تکمیله 

از مبتدی تا تافل و ایتلس دسته بندیه 

میتونی هر جا مشکل داری بری تو کتگوریه مربوط بهش مشکلتو حل کنی

واکنش من در مواجه با تاپیکها و بعضی راهنمایی های کاربران: پناه برخدا...هعییییی....پناه برخدا...هعیییی...پناه برخدا....هعییییی...پناه برخدا....

من یه کلاس آنلاین میرم البته سطح تافل و آیلتسش و ایناش فک کنم جداست

هرروز در ماه. ماهی ۲۰۰ واسه سطح من . با اینکه چون آنلاین بود دودل بودم ولی خدایی خیلی خوبه

این اینستاگرامی هارو نتونستم اعتماد کنم راستش

اره عزیزم حتما. بگو برای کلاس آنلاین هرروز هستی چون این خیلی مناسبه هزینش . ۰۹۱۷۱۸۷۶۲۹۷

کجا گروه درسی دارن؟ تلگرام یا واتساپ یا ایتا...؟