2777
2789
عنوان

امشب بدترین خاطرم یادم اومد دوباره اشک ریختم

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 157 پست

یه بار دختر عمه م که ده سال ازم کوچکتره بهم گفت تو چرا هنوز مجردی.گفتم همون جوری ک تو درست رو ول کردی بچه بزرگ کردی من درس خوندم و بچه بزرگ نکردم

بهش می گفتی احترام خودت رو نگهدار خدا شوهر دیر بده ولی با شخصیت و آدم حسابی بده

همینقدر جدی دفعه دیگ بکوبون هر کی هر چی گفت 

توهم بلند میگفتی بیشعوریت ذاتیه یا خودتم در این راستا تلاش میکنی؟

اخه همه هر هر باهاش خندیدند خیلی داغونم کردند منم همش سرمو بالا میگرفتم یکوقت اشکام سرازیر نشه آخرشم به مامانم گفتم پام پیچ خورده بریم خونه با داداشم زودتر اومدم خونه زیر دوش اشکام سرازیر شدند

لطفاً برای شادی روح بابای مهربونم یک صلوات بفرستید خواهش میکنم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار دختر عمه م که ده سال ازم کوچکتره بهم گفت تو چرا هنوز مجردی.گفتم همون جوری ک تو درست رو ول کرد ...

از بس متلک شنیدم خیلی خیلی گوشه نشین شدم نمیتونم تو جمع حرف بزنم😔

برای سوزوندن دیگران یا حرف مردم ازدواج نکن . دهن مردم همیشه بازه.... از خدا می‌خوام همسری نصیبت کنه ...

ان شا الله منم همیشه دعا میکنم خدا یک بخت خوب نصیبم کنه که یک تو دهنی باشه برای همشون شما هم دعا کنید برام

چند روز پیش یکی از کاربرا این دعا رو پیشنهاد کردن براتون مینویسم🌸

به تعداد ابجد اسمتون چهار تا قل والله و صلوات بفرستین🌸

مامان سیمین🙃#خدا💚  علمدار ها همه زیبان🌟 ، ولی بی دست زیباتر💫  درخواست دوستی❌= گزارش✔
چند روز پیش یکی از کاربرا این دعا رو پیشنهاد کردن براتون مینویسم🌸 به تعداد ابجد اسمتون چهار تا قل ...

ممنونم عزیزم