2777
2789
عنوان

امشب بدترین خاطرم یادم اومد دوباره اشک ریختم

| مشاهده متن کامل بحث + 3744 بازدید | 157 پست

بگو جوابشو دادی تاخودم نکشتمتتتت  

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سی سالمه و همه اطرافیانم ازدواج کردن اما غصه و حسرت ندارم... چون با این گرونیها که نمیشه ازدواج کرد و جهیزیه و.... همه چی....گرون و بدون افسار.... 

عزیزم باور کن بهت حسادت میکنند

امیدوارم اونچه که دلت میخواد و پر از آرامش و آسایش خداوند بهت بده 🙏🙏🙏🙏🙏💚💚💚💚💚🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

😳😳😳😳چه ادم خز و چیپیه .بعد بزرگترا فامیلتون نکوبیدن تو دهنش ؟ما پنجاه ساله مجرد داریم کسی چپ نگاش نمیکنه 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

لفظ ترشیدگی مال عهد دایناسور بود که دخترا جز شوهر کردن هنر دیگه نداشن درضمن حداقل به گفته ایشون ترشیدگی راهکار داره بیشعور و بیشخصیتی که بدتر درمان هم نمیشه 

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤

[QUOTE=159823388]حالا باز خوبه 30 سالته همه ازت کوچک ترنو متاهلن من 23 سالمه تو فامیل بابام تا چشم کار میکنه متاهل 1 ...[/QUOTEچه جالب اونایی که مثلا مهربون و دلسوزم هستندهمه همینو بهم میگند بد تر جون به جگرم میکنند

لطفاً برای شادی روح بابای مهربونم یک صلوات بفرستید خواهش میکنم😔😔

چه بد !ولی دیگه بهش فک نکن خودتو اذیت نکن،ان شاالله یه شوهر خوب نصیبت میشه.

خواهر منم که. از خودم بزرگتره تنها مجردفامیل بود با ۳۵ سال سن و همیشه ناراحت بود ولی شکر خدا امسال ازدواج کرد با یه آدم خوب و مجرد و   جوونتر و کم سن تر از شوهر خودم و شوهر دخترای فامیل.

طعم شیرین مادر بودن 💝💝💝💝خدایا شکرت
اگه شوهر خوبی داشت دلم نمیسوخت یک الاف بیکار دعا کنید یک بخت خوب نصیبم بشه که چشماش از کاسه در بیاد ...

میگفتی عزیزم اگه قراربود مثل توشوهرکنم که یدونه چیه ده تاشوهرمیکردم،ولی من هرکسی رو درشان خودم نمیبینم والبته مثل تو تنها دستاورد مهمم تو زندگی رو شوهر قرارندادم

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
چه بد !ولی دیگه بهش فک نکن خودتو اذیت نکن،ان شاالله یه شوهر خوب نصیبت میشه. خواهر منم که. از خودم ب ...

ان شا الله خوشبخترین بشه خدارا شکر 

لطفاً برای شادی روح بابای مهربونم یک صلوات بفرستید خواهش میکنم😔😔
اگه شوهر خوبی داشت دلم نمیسوخت یک الاف بیکار دعا کنید یک بخت خوب نصیبم بشه که چشماش از کاسه در بیاد ...

ان شاءالله عزیزدلم ❤❤❤

حافظ کل قرآن 😍من یڪ دختر چآدریم😊شاد و پر نشاط☺️سر زنده و پرڪآر😉قرآن ونهج البلاغه اگر میخوانم ... رمآن هم می خوانم😍پآی سجاده اگر گریه میکنم😭خنده‌هام بین دوستام تماشایی است😅من اگر چادر سرم میکنم☝️نقاشم هستم✏️خطم هم خوبه ✍🏻حرف های دخترونم هم سر جاشه🤪شوخۍ هاۍ دوستانه هم میکنم😆تئاتر و سینماهم‌میرم البته‌نه هرفیلمی🙃کوه هم میرم با حفظ حجابم🏔من‌قشنگ تر ازدنیای‌خودم سراغ ندارم😍