نیاااا مدیر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 375 عنوان لکه بینی با لتروزول | مشاهده متن کامل بحث + 7702 بازدید | 204 پست سلام خانمها کسی بوده لتروزول خورده باشه ودچارلکه بینی شده باشه؟؟ من قبلا هرگز لکه بینی نداشتم دوره اول از لتروزول استفاده میکنم بنظرتون لکه بینی مانع بارداری میشه؟؟ لطفا هرکی میدونه بهم بگه 1399/07/24 | 21:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 منم دوسال ونیم ازدواج کردم تقریبا هم سنیم😊 مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 کارت واقعا عاقلانه بوده من ۶ ماه عین بز اقدام طبیعی کردم نشد. بعد رفتم دکتر فهمیدم کیست دارم بخاطر ا ... چقدر بزاخرش چی شد مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
نیاااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 375 کارت واقعا عاقلانه بوده من ۶ ماه عین بز اقدام طبیعی کردم نشد. بعد رفتم دکتر فهمیدم کیست دارم بخاطر ا ... ای خدا مردم از خنده ان شاالله ک این ماه مامانی اگرم نشد از اول پریودی این چیزهایی ک گفتم استفاده کن هم خودت هم همسرت کیستت هم اب میشه
zooyaa عضویت: 1397/02/23 تعداد پست: 32264 جدا؟ 😍😍 اره دیگه مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅ ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا
tdz عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 چندروز اقدام کردی گلم؟ از روز۱۳سیکل(۱۷ اردیبهشت) ی شب درمیون اقدام کردم فکر کنم ۴-۵مرتبه اقدام کردم روز۲۹ اردیبهشت بی بی چک مثبت شد گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
نیاااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 375 اره دیگه ان شاالله باهم مامان بشیمم تویه یه سال😋😋
رستگااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 2486 چقدر بز اخرش چی شد هیچی دیگه رفتم تهران دکتر . گفت سه ماه لتروزول بخور اگه نشد بیا ای وی اف
tdz عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 تنبلی تخمدان داشتی؟ نمیدونم عزیزم اصلا من دکتر نرفتم فقط واسه آمپول رفتم مطبش که برام بنویسهمن هرماه پریود میشدم اما منظم نبود گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
نیاااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 375 از روز۱۳سیکل(۱۷ اردیبهشت) ی شب درمیون اقدام کردم فکر کنم ۴-۵مرتبه اقدام کردم روز۲۹ اردیبهشت بی بی چک ... ان شاالله نی نی تو ب سلامتی تواغوشت بگیری عزیزم جنسیت فندوقت چیه؟
tdz عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 ان شاالله نی نی تو ب سلامتی تواغوشت بگیری عزیزم جنسیت فندوقت چیه؟ سلامت باشی عزیزم ان شاءالله قسمت شما گلمپسره عزیزم گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
نیاااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 375 سلامت باشی عزیزم ان شاءالله قسمت شما گلم پسره عزیزم عزیزدلمم زیرسایه پدرو مادرش بزرگ بشه ان شاالله
رستگااار عضویت: 1398/05/14 تعداد پست: 2486 ای خدا مردم از خنده ان شاالله ک این ماه مامانی اگرم نشد از اول پریودی این چیزهایی ک گفتم استفا ... دوسین بخاطر کیستم خریدم دوسه شب خوردم ول کردم دارم هنوز این ماه نشد میخورم . ان شاالله ک جفتمون این ماه مامان بشیم
tdz عضویت: 1398/09/23 تعداد پست: 2170 کارت واقعا عاقلانه بوده من ۶ ماه عین بز اقدام طبیعی کردم نشد. بعد رفتم دکتر فهمیدم کیست دارم بخاطر ا ... ان شاءالله این ماه نتیجه میگیری عزیزمتوکلت به خدا باشه گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍
نیاااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/22 تعداد پست: 375 نمیدونم عزیزم اصلا من دکتر نرفتم فقط واسه آمپول رفتم مطبش که برام بنویسه من هرماه پریود میشدم اما م ... عزیزم ببخش انقدسوال میپرسم امپولت عضلانی بود یا دورناف بود؟؟