2777
2789

بچه ها بابای من با سختی یه پول واقعا زیادی رو بهم داد که زه خوابگاه خصوصی لاکچری بگیرم . اتاقم سه نفره بود . اتاق بزرگ لود و پنجره داشت . به بابام زنگ زدم یه روز ، جوراب و لباسای بچه ها رو روی تخت دید گفت این چه وضعشه ؟ چرا تخت ها انقدر به هم نزدیکه ؟  برو اتاق تک نفره . منم رفتم اتاق تک نفره ای که نه پنجره داره نه کولر . اتاق تک نفره های دیگه هم بود ولی هزیته ش خیلی زیاد میشد 

الان دارم پنیک میشممممم بابام با سختی این پولو داده بود و خیلی دوست داشت من راحت باشم که درس بخونم.  این اتاق بدون پنجره به نظرتون خیلی بده ؟ دیگه راه برگشت ندارم . خوشخوابش نو هست ولی اتاق کوچیکتره و بدون پنجره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نیست حداقل از نظر بهداشتی خیالت راحته هوا خوری هم گاهی برو بیرون

میخواستم زودتر تاپیک بزنم سهمیه نداشتم .

ببین یه سوال چرت دیگه دارم 

نه پنجره داره نه کولر فقط یه در به راهرو داره که تو فاصله دومتری این در ، دستشویی هست که گاهی درش رو باز میذارن 

به نظرت بازم انتخاب بهتریه ؟ البته اون اتاق سه نفره هم نزدیک دستشویی بود ولی اون پنجره داشت 

میخواستم زودتر تاپیک بزنم سهمیه نداشتم .ببین یه سوال چرت دیگه دارم نه پنجره داره نه کولر فقط یه در ب ...

عزیزم الان ک سرده در اتاق ببند 

تابستونم پنکه بزار 

بنظرم پنجره زیاد مهم نییت

مامانِ جوجه مو فرفری طلایی هستم