خاک تو سرم با این اخلاق گندم😩😩😩..من تازگی کلاس کیک رفتم و مادرشوهرم گفت بیا این خامه رو تو بزن برای تولد میخواست خودش و دوستاش بودن..منم هر موقع خامه میزنم خراب میشه و قلقش دستم نیست..فقط گفتم باشه ولی وایسادم به حرفای الکی که بلکه از سرش بره چون میدونستم بعدش سوژه و خنده میکنه که عرضشو نداری(همینقد بی ادبه پشت سرم حرف میزنه)خلاصه بچه ام بی قراری میکرد پاشدم که برم اونم چیزی نگفت سر شب پیام داد از من بدت میاد که اینکارو نکردی..الکی گفتم ن بابا این چه حرفیه من فراموش کردم چون گرم صحبت شدیم بعدم پسرم بیقراری کرد و اینا اونم برگشت گفت اشکالی نداره اینم میگذره😐😐من یه هدیه واسه روز مادرخریدم به نظرتون الان ببرم بهش بدم و از دلش دربیارم؟یا نیاز نیست؟میدونم تا همیییشه میگه یه کار ازش خواستم خودشو زد به اون راه و نخواست انجام بده..حالا خودش باااارها دلمو شکونده برگشته بهم گفته فکر میکنی دختر چه ادم مهمی هستی یا اینکه پسر من بهترین زن هارو بهش میدادن..البته نزدیک یک ساله که دیگه تیکه نمیپرونه که انگار استارت بحث و حرفا شرووووع شد
چون این انتظار و داره ه بار دلخور میشه جبران کنی اینجوری
@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اسی از دروغگویی کسی سود نبرده همون اول میگفتی مادر جون من تازه دارم کلاس میرم تو خامه زدن حرفه ای نیستم کیک تون یه موقع خراب میشه چه لزومی داشت بگی باشه بعد انجام ندی؟؟؟
متاهل نیستم ولی با سیاستمحالا کیکساله اذیتت نمیکنه اتو دستش ندهبرو خونشون به هر نحوی که میدونید قلق ...
قلقش اینه که بشینم باهات شوخی های فحش دار بکنم!همینقد شخصیتش عجیبه کلا من خیلی باهاش فرق دارم میدونم که برم سراغش و احترام و ارزش زیادی بذارم بدتر میشه..ده ساله عروسشم از وقتی کم محلی کردم و از حق خودم دفاع کردم و زبونمو وا کردم ادم شد الان دوباره اخلاق گندش رو شد