2777
2789
عنوان

لکه بینی با لتروزول

| مشاهده متن کامل بحث + 7686 بازدید | 204 پست
ن انگار دکتر میخواست کامل قطع امید کنم بعد برم ای وی اف . حتی نگفت همسرم مشکل داره بعدا از روی خود ا ...

بهش ویتامین سی و ای و دی بده گرمی هم بده بخوره مخلوط عسل وسیاه دونه برای مرداهم خوبه هم برای خودت

دوشنبه میرم برای سنوواژینال برای سایز فولیکول اخه من دوسین هم میخورم برای سردی رحم ماه قبل بدون دارو ...

تو پریودی نخور روز ۷ تا ۱۴ دوسین بخور و عرق رازیانه ، شکمتو باروغن سیاه دونه ماساژ بده بعد پریود ، انشالله جواب بگیری عزیزم واسه منم دعا کن🥰

هر چیز که در جستن آنی آنی!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش ویتامین سی و ای و دی بده گرمی هم بده بخوره مخلوط عسل وسیاه دونه برای مرداهم خوبه هم برای خودت

فعلا قهریم کوفت بخوره 😤 از قرصای خودم بهش میدادم همین ای و دی رو خودمم میخورم .قهر کردیم دیگه نمیخوره 

تو پریودی نخور روز ۷ تا ۱۴ دوسین بخور و عرق رازیانه ، شکمتو باروغن سیاه دونه ماساژ بده بعد پریود ، ا ...

ان شاالله توکل بخدا خدا ب همه منتظرا نظرکنه و معجزه شو نشون بده

فعلا قهریم کوفت بخوره 😤 از قرصای خودم بهش میدادم همین ای و دی رو خودمم میخورم .قهر کردیم دیگه نمیخو ...

ای بابا الان وقت قهرنیست😂😂😂 من توی یه گروه طب سنتی هستم خیلی ها نتیجه گرفتن البته من خودم تاحدی نتیجه گرفتم اما زمانبره ولی چون من عجله داشتم واسه همین رفتم دکتر

ای بابا الان وقت قهرنیست😂😂😂 من توی یه گروه طب سنتی هستم خیلی ها نتیجه گرفتن البته من خودم تاحدی ن ...

اگه باردار بشم ک کلا بهش احتیاج پیدا نمیکنم 😁 اگه نشم هم ده دوازده روز وقت داریم برای آشتی بعدش بهش نیاز دارم برای اقدام 

مشکلت چی بود ک بدون قرص باردار نشدی ؟

من ماه اول اقدام کردم باردار نشدم ماه دوم سرخود قرص لتروزول خوردم و روز۱۳سیکل رفتم سونو ی فولیکول۲۵داشتم همون موقع رفتم دکتر دوتا آمپول hcgبرام نوشت همون روز آمپول ها رو تزریق کردم و رفتم اقدام

گر نگهدار من آنست که من میدانم...شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🌹❤😍

مخلوط خرما وسیاه دونه و عسل وسیاه دونه از روز اول پریودی تا ده روز مونده ب پریودباید خورده بشه هرچی عفونت وکیست هست رو ازبین میبره ماقبل با مصرف اینا کیستم ازبین رفت ولی باید سه چهارماه ادامه بدی تا نتیجه بده من الانم درکناردارو دارم اینارومصرف میکنم

من ماه اول اقدام کردم باردار نشدم ماه دوم سرخود قرص لتروزول خوردم و روز۱۳سیکل رفتم سونو ی فولیکول۲۵د ...

کارت واقعا عاقلانه بوده من ۶ ماه عین بز اقدام طبیعی کردم نشد. بعد رفتم دکتر فهمیدم کیست دارم بخاطر اونه . ۶ ماه هم ب لطف دکترای بز ، مثل بز اقدام طبیعی کردم بازم نشد