2777
2789
عنوان

اش پز ها بیان پیلیز

167 بازدید | 40 پست

عاقا من دلم آآآش میخوااااد.

هوا کم سرده میچسبهههههه.

ولی تاحالا نپختم همیشه فقط خوردم😂😋

اونبار رفتم خرید رشته هم خریدم که بپذم.

الان خیییلی دلم میخواد.کشک و رشته دارم ولی سبزی ندارم😭

ببینید من این مواد رو دارم با اینا نمیشه درست کرد؟؟؟؟اگه میشه بگید چجوری لطفا❤

نخود و لوبیا چیتی و عدس و رشته و کشک و تو فریز اسفناج دارم که یکم بخارپز شده و سبزی سوپ😂اینارودارم میشه؟

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

نعنا خشک داشته باشی حله

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آره میشه سبزی خشک هم میتونی بریزی. کلم برگ هم اگه داری خورد کن

کلم تو آش  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

عاقا هیچ نوع سبزی خشکی ندارم🤦‍♀️🤦‍♀️تموم کردم مامانم قراره این هفته خشک کنه بده

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

همون سبزی سوپ رابزیز ازاسنفناجم کمی بریز خیلی نریز شیرین میشه نعناع خشکم وقتی پیاز داغ درست کردی توش بریز زودخاموش کن تلخ نشه-اگه شویدخشکم داری کمی بریز

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
آره خیلی خوبه طرف ما میریزن یا کلم سنگی رو خورد میکنن میریزن. خیلی کلسیم داره

من ندارم عشقم و نخوردم تاحالا ولی امتحان میکنم حتما😋

همون سبزی سوپ رابزیز ازاسنفناجم کمی بریز خیلی نریز شیرین میشه نعناع خشکم وقتی پیاز داغ درست کردی توش ...

وووییئ جدی..باشه مرررسی😋😋😋

منم یه بار همچین هوسی کردم سبزی نداشتم سبزی خورشتی ریختم انقد بد شد   اماخوردم