2777
2789
عنوان

من باید چکار کنم؟

177 بازدید | 15 پست

بچه ها من با اقایی اشنا شدم یک بار هم همدیگرو دیدیم 4 روز پیش. بعدش اومدچندتا پیام فرستاد مثلا فیلم و اهنگو اینا ولی توی این چهار روز اصلا در مورد رابطمون حرفی نزده. قبل از این که همو ببینیم هم همین طور بود مثلا میومد میگفت همو ببینیم بعد میرفت تا یک هفته دیگه اصلا پیامی نمیداد که دیگه خودم مجبور شدم بهش گفتم تکلیف رو مشخص کن که بعدش قرار گذاشت دیدیم همو. به نظرتون چیکار کنم؟ بهم بزنم رابطه رو؟ یا با این رفتارش کنار بیام؟ 

میدونم سرش شلوغه ولی خب روزی یه پیام در مورد خودمون رو دیگه میتونه بده.

خدای من همیشه یار و یاورم باش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل اینم نیست که سرش جای دیگه گرم باشه یا کسی توی زندگیش باشه

نمی دونم والا هرکس با شرایطش خودش جواب میده من نمیزارن یه آدم جدید وار زندگیم بشه که من چشم به راهش بمونم تا پیام بده  

سرش شلوغه فقط یک توجیه واسه شما که خودتو دلداری بده

رابطه رو بهم بزن رابطه اینجوری ادم پیر میکنه دیدم که میگم

از دریا نترسانم که من در قلب تو جان میدهم  به امید نابودی کرونای خبیثه منحوسه بیتربیت   دلم واست تنگ شده جونم