2777
2789
سلام خوبین من هم خودم رفتم پیش دکتر فلاح زاده متخصص طب فیزیکی برای دستم پنج جلسه لیزر درمانی انجام د ...

سلام عزیزم ممنونم خوب خداروشکر نتیجه گرفتین یعنی با لیزر درمانی الان کاملا خوب شدی چنده ماه انجام دادین بعد چ مدت خوب شدین. دکتر شیراز یا کجا. ممنون میشم راهنماییم کنید 🙏🙏

سلام عزیزم ممنونم خوب خداروشکر نتیجه گرفتین یعنی با لیزر درمانی الان کاملا خوب شدی چنده ماه انجام دا ...

سلام دوست مجازی من الان پنج ماهه لیزر درمانی را انجام دادم ولی بگم خوب خوب شدم نه اگه کار زیاد با دستم انجام بدم تا هفت روز درد زیادی دارم منم فکر میکردم خوب بشم ولی نه اگه یه جسم سنگین بردارم درد زیادی تو دستم میاد فکر کنم دستم عمل میخواد اشتباه کردم پیش متخصص طب فیزیکی رفتم پولم را هدر دادم اولش دکتر بهم میگفت دستت خوب میشه ولی من تاثیری ندیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستان وقت بخیر

مچ پای مادر منم تورم و درد شدید داشت 

رفتیم دکتر عکس انداخت گفت التهاب تاندون هاست بهش ناپروکسن و امگا داد 

دو هفته داره میخوره انگااااار نه انگاااار 

حالا رفتیم ام آر آی هم دادیم

یعنی درمانی نداره ؟؟

طب سنتی و فیزیکی چی >؟

خدایااااا شکرت     
ای بابا  چقد بددددد  یعنی این بیماری همیشه با آدم میمونه  خیلی سخته که  م ...

حالا مادر شما بره شاید نتیجه گرفت دست من یکم بهتر شد ولی امان از موقعی که کارم یکم زیادباشه دردش یک هفته منا میندازه دیگه مثل قبل نمیتونم کار کنم باهاش

حالا مادر شما بره شاید نتیجه گرفت دست من یکم بهتر شد ولی امان از موقعی که کارم یکم زیادباشه دردش یک ...

ممنونم عزیزم 

ایشالاااااااااااااا هر چی زودتر سلامتیت رو بدست بیاری 

خدایااااا شکرت     
سلام دوست مجازی من الان پنج ماهه لیزر درمانی را انجام دادم ولی بگم خوب خوب شدم نه اگه کار زیاد با دس ...

سلام گلم ممنونم بخدا خیلی ناراحت شدم ک جواب نگرفتی من ک دیگه میخوام از همسرم جدا شم همش مریضم 

منم‌التهاب تاندون دست داشتم از دردش گریه میکرد ،دکتر بهم قرص کلسیم و ویتامین و مسکن داد و یک ماه استراحت کامل که کار نکنم حتی یک قابلمه کوچک‌هم‌بلند نکنم رعایت کردم نه ظرف شستم نه کاری الان خوبم خداروشکر عزیزم رعایت کن یه مدت خوب میشی

دختری از دیار غم ۱۳۸۲