سلام کسی تا به حال التهاب تاندون آشیل داشته و چطوری درمانش کرده. من تو فوتبال پام ضربه دیده الان نزدیک یکساله اصلا التهابش درست نمیشه دکترم رفتم پماد دادن دارو دادن هیچی نشده اصلا تغییر نداشته mri رفتم دکتر فقط نظر رادیولوژی رو خوند گفت هیچ چیش نیست ولی درد می کنه اصلا اعصاب نزاشته برام.لطفا راهنمایی کنین ممنون
سلام کسی تا به حال التهاب تاندون آشیل داشته و چطوری درمانش کرده. من تو فوتبال پام ضربه دیده الان نزد ...
سلام من تاندون آشیل التهاب کرده دکتر رفتم گفت چیزی نیست ولی یه دکتر دیگه رفتم گفت آشیل التهاب داره یه سری قرص دارو داد ولی تاثیری نداشت الان ۶ ماه خوب نشده و احتمال نمیدم خوب شه دیگه شما در چه شرایطی هستید
سلام شما مثل من احتمال ۹۰ درصد تاندونوز دارید. دقت کنید تاندونیت یا التهاب تاندون با تاندونوز متفاوته. روش درمانشم تا جایی که میدونم توانبخشی ورزشی هست. و ممکنه تا ۹ ماه طول بکشه این پروسه درمان. اگه خواستید بیشتر بدونید میتونید در تلگرام پیام بدید تا افرادی که در این زمینه کار می کنند رو براتون بفرستم. آیدی تلگرام؛ fardinexercise
فقط یه راه واسش وجود داره...و بر خلاف اون چیزی که من فکر می کردم خیلی زود جواب میده....حرکات اصلاحی ...دارو هابه تنهایی پاسخ گو نیست....برید یه مرکز فیزیوتراپی که علاوه بر کارهای روتین فیزیوتراپی ،باهاتون ورزش کار کنن ...انقد سریع خوب میشید خودتون هم تعجب میکنین...من خودم 2سالو نیم درگیرش بودم...انقد گریه میکردم ...پی آر پی زدم، ژل زدم ،کورتون زدم،همه سایتها رو میگشتم دنبال درمان ...انقد دارو خوردم که معدم اذیت شد...حتی تو این سایت اومدم ببینم کسی درمان شده...ورزش تنها راه حلشه...اونم نه ورزشی که تویه سایتها میبینین،ورزشی که زیر نظر فیزیو تراپیست انجام میدید....کلا بیشتر بیماری های ارتوپدی که نیاز به جراحی نداره با حرکات اصلاحی حل میشه....