2777
2789
عنوان

مجردای رل میایید ی دیقه☹❤

119 بازدید | 11 پست

بچع ها شما رلاتونو هر چن وقت می بینید؟ ☹

ماله من همش سرکاره بد سرکارم باشگاس دیگ ۱۱ /۱۲ میشه نمیتونیم همو ببینیم😭

شما ها چ جوری هم سرکار میره هم‌میاد شمارو می بینه☹☹

میشه بگید☹❤

نمی تونم بهت قول بدم همه مشکلاتت رو حل میکنم ولی بهت قول میدم که مجبور نیستی تنهایی با همشون رو به رو بشی 🙂 من هیچ وقت نصیحت نمیکنم منم‌میشینم پا به پات غصه میخورمو میگم : مجبور نیستی همیشه خوشحال باشی،همیشه بخندی!حق داری اگه یه وقتایی دلت بگیره اما باید بدونی یکی تو این شرایط پشتته و من برای تو دقیقا همون یکیم ♡♡♡من جای همه دنیا و آدماش عاشقتمو دوستدارمو تا اخر عمر برات می مونم اصلا ب قوله یکی از کاربرای اینجا من حتی از ناراحت شدنی ک دلیلش تو باشیم لذت میبرم💍❤ من از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند می آیم💜☺ ( عاشق شعرو ادبیاتم ) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خو باشگاع نرع 

از کارش باید بزنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

ازمون ارشد ک تازه داده

هم سرکار میره هم باشگاه 

تو هفته سه یا چهار بار میبینمش جز اون یا ویدیو کاله یا زنگ

آرزوها بی اندازه بی رحم ان...نام کاربریم اسم و فامیل خودم نیست دوستان لطفا هی نگید فلانی فامیلیش محبیه می شناسی یا اهل فلان جایی؟😐😂

ی سالع اول ک کلا سرکارشو ول کردع بود سپرده بود ب فروشنده ها بیس چاری پیش من بود صبح تا شب

بعد اون هم ک ییکار شد هفت ماه بازم صبح تا شب با هم بودیم😂

الان ولی کم شده دگ هفته ای ی بار تقریبا اونم روزای تعظیل

۵ شنبه جمعه چی ؟ به نظر من باید حتما هفته دو روز ببینیش وگرنه چه رلی ؟ ا

چجور میپیچونی هفته ای دو روز؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
من الان دیگه متاهل شدم دوست بودیم هفته ۳-۴ بار میدیدمش

خوب چجوریی میپیچوندی؟

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...