سلام خانوم ها .دوست دارم هم دخترای مجرد وهم خانومای متاهل بگید.بنظرتون اگر بیرون شاغل باشید بهتره یا توی خونه خانه دارباشید؟؟بنظرتون داشتن درامد یه خانوم تواین دوره زمونه چقدر مهمه؟اگر درامد داشته باشید با چ برنامه ای خرجش میکنید وبرای چ موضوعهایی؟؟مثلا بعضیا میگن جوری هزینه نکنید واس زندگیتون ک همسرتون بکلی مسئولیت رو ببوسه بزاره کنار.بعضیاهم ک شاغل نیستن میگن خوشبحال زنای شاغل ک هم زندگی بارفاه تری دارن هم اعتماد بنفس واستقلال بیشتری..هرنظری دارین راجب این موضوعها بگین کامل
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از لحاظ اقتصادی یه پوئن مثبته چون زندگی راحتری خواهید داشت ولی حتی اگه مشکله مالیم نداشته باشی همیشه مستقلی دستت تو جیبیه خودته دیگه بخوای کاری کنی سرمایه ای چیزی یا حتی خرید ساده شوهرت نده دستت جلوش دراز نیست استقلال خیلی خوبه خیلی
خودم ۱۸ ساله شاغلم و ۵ ساله مادر شدم و همیشه میگم اگر من شاغل نبودم برای بچه م مادر شاداب تری بودم اگر من شاغل نبودم مجبور نبودم پسرم رو صبح زود توی گرما و سرما بسپرم به مهد و .....ولی در کل درامد داشتن برلی خانمها الزامیه
من مجردم، پارسال سرکار میرفتم، خیلی خیلی روحیم خوب بود، سرمگرم بود، اعتماد بنفسم بالا بود، حقوق داشتم، هرچی دلم میخواست واسه خودم میخریدم، یعنیییی شرایطم عااالی بودا. ولی متاسفانه امسال تعطیل شد، البته یجا دیگه قراره برم، ولی کارش زیاد نیست، بیکاری خیلی خیلی بده
خب شغل داشتن باعث افزایش اعتماد به نفس؛استقلال مالی؛استفاده کردن و هدر ندادن عمر؛امید و انگیزه برای پیشرفت؛و خیلی چیزای دیگه میشه
چه ضرری میتونه داشته باشه؟🤔
❌🚨از یکم دی ماه برای اعتراض به وضعیت سایت نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم🚨❌ ... A New Me Coming Soon Loading... ۲۰% عضو اکیپ علمی تخیلی💫 خدایاشکرت💕 i can🕊