2777
2789
عنوان

لطفا کمک کنید

72 بازدید | 8 پست

سلام خانوما پسدم ۷ ماهشه و یک ماهه بهش کمکی از بدو تولد رفلاکس واشت خفیف و پنهان دکتر قرص پنتو پرازول داد بهش مدتیمیدادم چهارماه خوب شد دیگه علاییم نداشت قرصو قط کردم الان یمدتیه شبا خیلی بیدار میشه و علاییم رفلاکس معدشو میده بیرون و سرشو میچرخونه و ناله میکنه نمیدونم چشه اصلا رفلاکس یا چیز دیگس من فک میکردم بخاطر وندون باشه ولی خبری از دندونم نیست بنظرتون چکار کنم شبا همش یچیزی نمیزار بخابه 

سلام عزیزم اگه رفلاکسی باشه چیزای سرد اصلا نباید بخوری مثلا ماست وپنیر وخر چیز سرد دیگه ای ماست که خیلی بدترش میکنه یکم عرق نعنا و نبات بده خیای خوبه البته کم مثلا یه قاشق  چایخوری پسر منم همینطور بود تا دو سالگی که شیر میدادم خیلی رعایت میکردم .

❤ امیرالمومنین علی؏ : تو مراقب آخرتت باش دنیا ذلیلانه پیش تو می‌آید❤
سلام عزیزم اگه رفلاکسی باشه چیزای سرد اصلا نباید بخوری مثلا ماست وپنیر وخر چیز سرد دیگه ای ماست که خ ...

باشه حتما رعایت میکنم ینی تا دوسال شبا اینطوریه یاخوب میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم اگه رفلاکسی باشه چیزای سرد اصلا نباید بخوری مثلا ماست وپنیر وخر چیز سرد دیگه ای ماست که خ ...

خب الان دارم بهش کمکی میدم براش فرنی درست میکنم یا پوره سیب زمینیو هویج یا سوپ و اینا چی خب اینا هم همشون سردن  که

خب الان دارم بهش کمکی میدم براش فرنی درست میکنم یا پوره سیب زمینیو هویج یا سوپ و اینا چی خب اینا هم ...

عزیزم بچه من به شیر گاوم کلا حساسیت داشت ورفلاکسش بدتر میسپشد دکتر بهم گفت تا دوسالگی بهش نده ندادم الانم سه ساشه بازم به شیر گاو حساسیت داره اسهال خونی میگیره 

عزیزم بچه من به شیر گاوم کلا حساسیت داشت ورفلاکسش بدتر میسپشد دکتر بهم گفت تا دوسالگی بهش نده ندادم ...

فرنی رو با اب یا شیر خودت درست کن تو شون یکم نبات قاطی کن 

باشه حتما رعایت میکنم ینی تا دوسال شبا اینطوریه یاخوب میشه

نه هرچی بزرگتر میشه بهتر میشه یه مدت لبننیات گاوی بهش نده ببین بهتر میشه یانه اگه خودم بهت شیر میدی خودتم نخور 

باشه اها راستی گاهی وقتا حس میکنم دهنش بوی بد مث بوی ترش مسده  بنظرت از معدشه ؟

اره عزیزم به خاطر رفلاکسشه حتما حتما اروعشو بعد شیر وغذا بگیر من پسرم نزریک یه سالش بود هنوز آروغشو میگرفتم همه مسخره ام میکردن ولی به خدا وقتی نمیگرفتم شبا خودم اذیت میشدم همش بالا میاورد وگریه میکرد