2777
2789
عنوان

چرا بی دلیل تاپیک آدمو میبندی نی نی یار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 67 پست
اگه حاضر نشه خونه به نام بزنه ینی اونقدر ها هم پشیمون نیست. اما اگه واقعا پشیمون باشه خونه به نام می ...

عزیزم الان اون پیش خودش فکر می‌کنه شما میخوای خونه رو ازش بگیری و بعداً طلاق بگیری پس به نامت نمیزنه چون می‌ترسه ، و خونه به نام نزدن دلیل نمیشه بگی پشیمون نیست

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنم هست بترسه خونه رو ب نامت کنه فکر کنه ک بعدش میری

من اگه خونه ب نام کنه شااید وایسم. چون اون جوری خودمو قانع میکنم یه خطایی کرد و پشیمونه ولی اگه خونه نزنه که حتما می رم.چون بهم ثابت میشه گریه هاش فیلم بوده

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏

یه شب تو همین سایت یه خانومی خیلی حالش بد بود چت های شوهرشو دیده بود میخواست نصف شب تا شوهرش خواب بود بذاره بره ، تا صبح باهاش حرف زدم و گفتم نره 

بهش گفتم چکار کنه ، کاری کرد که شوهره گفت گوشی نمی‌خوام 

الآنم زندگیشون عالیه

استارتر جان یه دخترعمه داشتم که همین مشکل واسش پیش اومد و طلاق گرفت فکر میکرد بعد از طلاق زندگیش گل ...

بله بعد طلاق خیلی خیلی بد میشه همه جرئت میکنن بهش تیکع بندازن همه فک میکنن هرچیم بگن خوب کردن گفتن چون اونجوریه وگرنه طلاق نمیگرف نمیفهمم ک هرکی طلاق گرفته ایراد از خودش نبودع 

من اگه خونه ب نام کنه شااید وایسم. چون اون جوری خودمو قانع میکنم یه خطایی کرد و پشیمونه ولی اگه خونه ...

فداتشم زن می‌تونه فیلم بازی کنه و گریه کنه ولی یه مردهیچوقت نمیتونه الکی گریه کنه

یه شب تو همین سایت یه خانومی خیلی حالش بد بود چت های شوهرشو دیده بود میخواست نصف شب تا شوهرش خواب بو ...

نمیدونم والا. من ده سال از این مرد چیز خاصی ندیدم

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏
بله بعد طلاق خیلی خیلی بد میشه همه جرئت میکنن بهش تیکع بندازن همه فک میکنن هرچیم بگن خوب کردن گفتن چ ...

درسته عزیزم ، متاسفانه مردم رعایت نمیکنن و سرکوفت میزنن

فداتشم زن می‌تونه فیلم بازی کنه و گریه کنه ولی یه مردهیچوقت نمیتونه الکی گریه کنه

این مرد میتونه. میتونه عزیزم. دفعه اولش نیست

من اگه خونه ب نام کنه شااید وایسم. چون اون جوری خودمو قانع میکنم یه خطایی کرد و پشیمونه ولی اگه خونه ...

اگرم قبول کرد یه کاری بکن ک نتونه به اونا حتی فکر کنه شیطون خانوم نظری نداری درباره این

این مرد میتونه. میتونه عزیزم. دفعه اولش نیست

گلم زندگی خودت و شوهرت و بچه ت خراب میشه 

اون بچه به شما و پدرش همزمان نیاز داره ، همسرت رو تنبیه کن و ازش قول بگیر بذار زندگیتون دوباره خوب بشه 

شیطون یه لحظه گولش زده چه میشه کرد بهش حق نمیدم ولی خدا توبه رو گذاشته واسه این مواقع

بخدا انقدر دخترم نازه که چند بار مدل آتلیه و بوتیک و اینا شده. خودمم از خوشگلی چیزی کم ندارم. ده سالم ازش کوچکترم. به غیر اینا ک تو ظاهره از لحاظ صبر و گذشت همش زبانزد بودم. ده ساله از خانوادش میخورم و دم نمی زنم. حتیکمترین بی احترامی نکردم. فقط دلم خوش بود دوسم داره

اگرم قبول کرد یه کاری بکن ک نتونه به اونا حتی فکر کنه شیطون خانوم نظری نداری درباره این

احتمالش کمه که قبول کنه عزیزم چون بحث طلاق هم هست می‌ترسه بخواد دورش بزنه 

ولی بار اولشه بعد از ده سال زندگی مشخصه خطا کرده و درست میشه

بخدا انقدر دخترم نازه که چند بار مدل آتلیه و بوتیک و اینا شده. خودمم از خوشگلی چیزی کم ندارم. ده سال ...

خیانتش دلیل بر این نیست که دوستت نداره 

برادرش پای کنجکاوی ، به خدا فضای مجازی یا حتی حقیقی گاهی آدمو توی تله میندازه و از روی ندونم کاری و هیجان این کارو میکنن حیفه توروخدا زندگیت رو بساز ، تو لیاقتت بیشتره چرا زندگی رو بذاری بری واسه یکی دیگه