2777
2789
عنوان

چرا بی دلیل تاپیک آدمو میبندی نی نی یار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مام ک بوقیم تاپیک زدی😂😂

عزیزم از ایشون خواهش میکنم همینجا حرف بزنیم که شاید به درد کسی خورد حرفام

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏
عزیزم از ایشون خواهش میکنم همینجا حرف بزنیم که شاید به درد کسی خورد حرفام

منم نظرم اینع ک طلاق نگیری چون بچم داری طلاقم بگیری بدتر از این میشی ولی میدونم سخته نمیشه کنار امد منم بودم نمیتونستم ولی اگه واقعا پشیمون بشه دیگه نره سراغ اون کارا یه کاری بکنی ک نتونه بره خوب میشه زندگیت بهم نمیریزه

خیلی فکر کردم. خیلی سخته اما فقط اگه یه راه باشه اونم اینه که حق طلاق بده بهم با سند خونه

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏
منم نظرم اینع ک طلاق نگیری چون بچم داری طلاقم بگیری بدتر از این میشی ولی میدونم سخته نمیشه کنار امد ...

اره واقعا الان طلاق خیلی سخته زندگیه بعدش، اسی میتونه باهاش بمونه تا هر زمان ک یکمی این حس کینه و سرخوردگیش کم بشه ب عنوان همخونه باهاش زندگی کنه فقط و فقط بخاطر دختر کوچولوش، خیلی زوده ک بشه بچه طلاق😔

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
خیلی فکر کردم. خیلی سخته اما فقط اگه یه راه باشه اونم اینه که حق طلاق بده بهم با سند خونه

باهاش حرف بزن اگه واقعا پشیمون بشه بخاطر زندگیش قبول میکنه میدونم سخته ولی شاید به مرور زمان تونستی فراموش کنی

اگه حاضر نشه خونه به نام بزنه ینی اونقدر ها هم پشیمون نیست. اما اگه واقعا پشیمون باشه خونه به نام میزنه ولی حق طلاق نمیده

استارتر جان یه دخترعمه داشتم که همین مشکل واسش پیش اومد و طلاق گرفت فکر میکرد بعد از طلاق زندگیش گل و بلبل میشه ولی دیگه حتی پدر و مادرش هم همش بهش غر میزدن بهش گیر میدادن همه فامیل بهش تیکه مینداختن و همیشه تنها بود با من حرف میزد 

دلش واسه شوهرش تنگ شد وقتی رفت دید شوهرش زن گرفته 

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
اگه حاضر نشه خونه به نام بزنه ینی اونقدر ها هم پشیمون نیست. اما اگه واقعا پشیمون باشه خونه به نام می ...

ممکنم هست بترسه خونه رو ب نامت کنه فکر کنه ک بعدش میری

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی