2777
2789

من هیچ چیز ناجور و بدی نگفته بودم. ینی چی؟

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی نی‌نی یارو تگ کرده بود ک ببنده عزیزم منم تاپیکش رو دیدم

همه نی‌نی‌یار ها رو تگ کرده بود

💜لطفاََ نفری یه صلوات واسه سلامتی خانواده‌م و نی نی‌م بفرستید💜                                      مرسی خوشگلا💋                                                                               از خدا ممنونم که هرچیزی رو آرزو کردم بهم بخشید🙏 خدایا شکرت                                                 ❤️ مامانِ یه توت فرنگی و یه آلبالوی تودلی🍓 🍒                                         پسرای قشــنگم👼🏻مرسی که به زندگیمون اومدین و زندگیمونو شیرین‌تر کردین...😍👶🏻
عزیزم تاپیک وقتی گزارش بخوره خود به خود بسته میشه دست نی نی یار نیست دست این عقده ای هاست که گزارش م ...

قفل کرده تاپیک رو

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏

تاپیک در مورد پزشکا بود که چرا بعضیا نسبت به این شغل گاردگرفته ان،گزارش زدن قفل شد و همین کار مهرتاییدی بود رو حرفام که تو این سایت بعضیا تا اسم این شغل میاد از حسادت افسار پاره میکنن

یکی نی‌نی یارو تگ کرده بود ک ببنده عزیزم منم تاپیکش رو دیدم همه نی‌نی‌یار ها رو تگ کرده بود

وا چقدر فضولن بعضیا ، به نظرم اونا باید قطع کاربری بشن اول از همه

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
قفل کرده تاپیک رو

عزیزم هیچ راهی نیست برگردی با شوهرت؟ خیانت ته زندگی نیست ، اشتباه کرده

زندگیت رو خراب نکن پشیمون میشی اگه میخوای خصوصی صحبت کنیم دانشجوی روانشناسی ام

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
عجب بابا عقده ای بازیا چیه ، عین قاشق نشسته خودشو انداخت تو تاپیک همه نی نی یارارو تگ کرد😒😒

فک میکردم بد بین باشه نمیتونه ازدواج کنه به درک نمیکرد جامعه پره از اینا اون فازش چی بود 

فک میکردم بد بین باشه نمیتونه ازدواج کنه به درک نمیکرد جامعه پره از اینا اون فازش چی بود 

نمیدونم چش بود، نکنه ی مرد خائن بود ک تحمل کامنتارو نداشت🧐

مهم ترین نقطه هستی خود تو هستی
عزیزم هیچ راهی نیست برگردی با شوهرت؟ خیانت ته زندگی نیست ، اشتباه کرده زندگیت رو خراب نکن پشیمون می ...

حتما عزیزم.چرا که نه خوشحال میشم ح ف بزنم باهاتون