2777
2789
عنوان

چرا بی دلیل تاپیک آدمو میبندی نی نی یار؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 67 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم خوبی،چیشد فدات

سلام. امروز رفتم درخواست طلاق دادم.دوستم با هماهنگی خودم زنگ زد بهش کفت. مث دیوونه ها شده بود. خودش گفت من همه چیزو میزنم به نامش. بعدم خودمو می کشم. قراره فردا بیاد باهام حرف بزنه که منصرفم کنه

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏
سلام. امروز رفتم درخواست طلاق دادم.دوستم با هماهنگی خودم زنگ زد بهش کفت. مث دیوونه ها شده بود. خودش ...

ای جانم ببین چقدر دوستت داره ، خداروشکررررررر که گفته میزنم به نامش

فردا هرچی شد حتما بهم بگو

دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
ای جانم ببین چقدر دوستت داره ، خداروشکررررررر که گفته میزنم به نامش فردا هرچی شد حتما بهم بگو

حتما میگم. به نظرت حرف از حق طلاق بزنم؟

پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏
ای جانم ببین چقدر دوستت داره ، خداروشکررررررر که گفته میزنم به نامش فردا هرچی شد حتما بهم بگو

البته ناگفته نمونه عزیزم که من هم تو تمام این سالها پا ب پاش کار کردم. فقط از بعد به دنیا اومدن دخترم دیگه کار نکردم

حتما میگم. به نظرت حرف از حق طلاق بزنم؟

نه اصلاااااا ، اصلا اصلا نگو حق طلاق 

اونوقت اگه شک هم داشته باشه دیگه مطمئن میشه میخوای ولش کنی بری ، اگه حتی بهت حق طلاق رو داد قبول نکن چون تا ابد با ترس زندگی می‌کنه

البته ناگفته نمونه عزیزم که من هم تو تمام این سالها پا ب پاش کار کردم. فقط از بعد به دنیا اومدن دختر ...

گلم خب مشخصه که شما خیلی فداکاری کردی وگرنه اینقدر دوستت نداشت