زریییی مدیر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 488 عنوان چرا بی دلیل تاپیک آدمو میبندی نی نی یار؟ | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 67 پست من هیچ چیز ناجور و بدی نگفته بودم. ینی چی؟ پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏 1399/07/23 | 02:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
negarprisaaaaa عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 379 احتمالش کمه که قبول کنه عزیزم چون بحث طلاق هم هست میترسه بخواد دورش بزنه ولی بار اولشه بعد ا ... نه دباره این میگم ک یه تهدیدی کاری بکنه نتونه به خیانتم فکر کنه
زریییی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 488 احتمالش کمه که قبول کنه عزیزم چون بحث طلاق هم هست میترسه بخواد دورش بزنه ولی بار اولشه بعد ا ... من شرطم همینه.اگه قبول کنه با اکراه برمیگردم اما اگه نه اشتباه نمیکنم پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏
خانوم_شیطون عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1950 نه دباره این میگم ک یه تهدیدی کاری بکنه نتونه به خیانتم فکر کنه آره دقیقا بگه ازش شکایت میکنه آبروشو میبره بچه رو هم ازش میگیره میترسه دیگه دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
negarprisaaaaa عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 379 بخدا انقدر دخترم نازه که چند بار مدل آتلیه و بوتیک و اینا شده. خودمم از خوشگلی چیزی کم ندارم. ده سال ... حتما دخترشم هیلی دوس داره نمیزاره زندگیش بهم بخوره درسته اشتباه کرده ولی شاید خواس حبران کنع بخاطر زندگیش تو دخترش
خانوم_شیطون عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1950 من شرطم همینه.اگه قبول کنه با اکراه برمیگردم اما اگه نه اشتباه نمیکنم فدات یه تجدیدنظر بکن آخه چرا تو این وضعیت به فکرخونه ای ، با سیاست کاری کن به اسمت میزنه شک نکن دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
زریییی مدیر استارتر عضویت: 1396/07/19 تعداد پست: 488 بچه ها دخترم هی بیدار میشه ببخشید برم شیر بدم بهش پشت دیوار دلم❤یه صدای پا میاد👟خدایا ممنونم ازت به خاطر مهربونیات🙏مهربونم همه رو به ارزوهاشون برسون🙏
خانوم_شیطون عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1950 حتما دخترشم هیلی دوس داره نمیزاره زندگیش بهم بخوره درسته اشتباه کرده ولی شاید خواس حبران کنع بخاطر ز ... دقیقا دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
خانوم_شیطون عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1950 بچه ها دخترم هی بیدار میشه ببخشید برم شیر بدم بهش برو عزیزم ، صلوات بفرست شیطان یه کم از خونه تون دور بشه دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
خانوم_شیطون عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1950 من هزارتا صلوات نذر فاطمه زهرا میکنم که زندگیت درست بشه دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
negarprisaaaaa عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 379 دقیقا ولی شیطون جون اگه بگه شرطم اینه وگرنه میرم بچه رو میبرم پشیمون باشه دوسش داشته باشه قبول نمیکنه 🤔؟؟
negarprisaaaaa عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 379 من هزارتا صلوات نذر فاطمه زهرا میکنم که زندگیت درست بشه منم یه تسبیه🤚
خانوم_شیطون عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1950 ولی شیطون جون اگه بگه شرطم اینه وگرنه میرم بچه رو میبرم پشیمون باشه دوسش داشته باشه قبول نمیکنه 🤔؟؟ عزیزم بیشتر مردا به عقلشون توجه میکنن ، مثل ما احساساتی نیستن که واسه از دست ندادن عشقشون همه چیو یهو بدن بعد هم هرکسی باشه احتمالش زیاده فکر کنه خانمش میخواد دورش بزنه دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
خانوم_شیطون عضویت: 1399/04/01 تعداد پست: 1950 منم یه تسبیه🤚 قبول باشه عشقم دنیا جای موندن نیست همه مسافریم ارزش نداره همدیگه رو ناراحت کنیم خوشگل خانوم😘😘😍
negarprisaaaaa عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 379 عزیزم بیشتر مردا به عقلشون توجه میکنن ، مثل ما احساساتی نیستن که واسه از دست ندادن عشقمون همه چیو یه ... نمیدونم والا اینم هس مردا منطقی ترن تا احساسات