2777
2789
عنوان

کرم ریزی دختر عمو شوهرم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5456 بازدید | 221 پست
نتیجه شو بعد بگو منم تگ کن 

باش حتما

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باشه منتظریمم همگی❤❤

فقط دعا کنید شرش کم شه بخدا الان ی سره نگران بچمم حرکاتش کمه و هزار جور مشکل واقعا اعصاب این چیزارو ندارم

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
والا من دوبار پول میگیرم سری سوم روم نمیشه از شوهرم بگیرم این عفریته خانوم دم ب دیقه ی فرمایش دارن&n ...

تقصیر خودته .هنوزم دیر نشده بعدشم چرا پول نمیگیری باباجان تو خرج نکنی خرج یکی دیگه می‌کنه.بخور.بپوش خرج کن تا نداشته باشه برسونه به کس دیگه.

برو آدمش کن بیا 😁

فک نکنم بشه چن بار بلاک کردم نمیدونه من کردم فک میکنه شوهرم کرده ولی باز از ی خط دیگه پیام میده🤔

تقصیر خودته .هنوزم دیر نشده بعدشم چرا پول نمیگیری باباجان تو خرج نکنی خرج یکی دیگه می‌کنه.بخور.بپوش ...

خرج میکنم منظورم اینه ک من ک زنشم یکم معذب میشم مثلا ولی اون خعلی راحت فرمایشاشو میگه

فقط دعا کنید شرش کم شه بخدا الان ی سره نگران بچمم حرکاتش کمه و هزار جور مشکل واقعا اعصاب این چیزارو ...

کم میشه ایشالا عزیزم به فکر خودتو بچت باش اینو زود حسابشو میرسی میره پی کارش به زایمانتو نی نیت فک کن که بعد چن ماه انتظار یه نی نی نازو خوشگل میاد تو بغلت باقیشو خدا کمکت میکنه

ببین گلم یه خاصیتی تمام مردا دارن به اسم کمک به غیر همجنس خود البته به غیر از محارم خودشون 

یعنی آنچنان خودشونو جر واجر میدن که همه بگن به به عجب جنتلمنی 

فقط تو باید آنقدر زرنگ باشی که وااا ندی و بدون هیچ عکس العملی 

چون اگه جلوشون گرفته نشه تمام خونه زندگیت صرف کمک رسانی به زنان بی بضاعت و بی سرپرست میشه😂😂😂😂

من عاشق خودم هستم چون من معجزه ی خدام🥰😄😄😍خانمای عزیزازتون خواهش میکنم برای ارامش دل همه امون،شفای بیماران وعاقبت بخیریمون یه صلوات بفرستید🤗منم از خدا میخام بحق این ایام هرچی تو دلتونه زود زود براورده بشه🙏💐
کم میشه ایشالا عزیزم به فکر خودتو بچت باش اینو زود حسابشو میرسی میره پی کارش به زایمانتو نی نیت فک ک ...

انشاالله مرسی عزیزم 

خانوما ازهمتون ممنونم خعلی لطف کردین فردا پیام میدم هم از خط خودم هم همسرم میام بهتون همین جا نتیجرو میگم ببخشید مزاحمتون شدم

ببین گلم یه خاصیتی تمام مردا دارن به اسم کمک به غیر همجنس خود البته به غیر از محارم خودشون  یع ...

🤣🤣🤣🤣کاملا حق باتوءحتما فردا ی حرکتی میزنم