2777
2789
عنوان

کرم ریزی دختر عمو شوهرم به شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5456 بازدید | 221 پست

[QUOTE=159564433]ی متن خوب بی زحمت بنویسید همونو بگم ن خعلی شل باشه ن خعلی بی احترامی .میگم اولین بار خوب حرف بزنم اگ ...[/QUOTبگو ج ن ده گممم شو برو وااای چقدرمنو حرص میدی اسی بدم میاد از این حورزن ها

خواهر هم نگو ...فردا چپ و راست پول میخواد 😁

نکنه الان نمیخاد عفریته خانوم 

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای اسی بی احترامی چیه.این جور زنارو باید ر...د بهشون.من بازم خاطره بگم یا بسه

ن ن قربونت بسه 🤣

خدایاشکرت ۹۹/۸/۱۴نی نی مو صحیح و سالم بغل کردم انشاالله قسمت همه ی منتظرا بشه این حس ناب ❤❤❤خدایا دو تا عشقای زندگیمو برام حفظ کن 🥰🥰🙏
ن ن قربونت بسه 🤣

🤣🤣

تصورم از رابطه ادمای ظالم با خدا اینجوره که وقتی ی ادم ظالمی ظلم میکنه و کارای بد میکنه خدا از اون بالا تشویقش میکنه و لذت میبره و میگه بزن قَدِش خیلی باحال بود.بازم از این کارا بکن.وگرنه این حجم از ظلم و ظالم و به قدرت رسیدنشون و تاوان پس ندادنشون عادلانه نیست.

وای میگمت اصلا به حسابش نیار  بری از جانب خودت اس بدی یعنی عزیزم من خیلی ضعیفم و خیلی هم ترسید ...

👏👏👏👏این خوبه همینکارو میکنم

با ارزوی موفقیت💪💪💪😅😅😅

فدات فردا پیام میدم میام بهتون میگم چی شد 

خب حالا شوهرت نگه دلشو نشکن ! شوهر من که اینطوریه میگه ولش کن اون نفهمه تو که شعورت میرسه چیزی نگو! ...

وای وای ینی اینجور شوهرا نوبرن میگم اخه چقد مراعات اینو اونو بکنیم ک دلشون نشکنه خودمون چی پس

اونموقع دوبله باید بدی ...بره کار کنه .والا ما از بابامون رومون نمیشد پول بگیریم 

والا من دوبار پول میگیرم سری سوم روم نمیشه از شوهرم بگیرم این عفریته خانوم دم ب دیقه ی فرمایش دارن