2777
2789
عنوان

یک ساله همش بی بی چک منفی خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 117 پست
شوهرم ازمایش اسپرم داده سالمه واریکوسل چجوری مشخص میشه؟

شوهرم آزمایش داد هم تحرک ۵درصد بود هم ۵۵ درصد اسپرما مرده بودن هم مورفو ۸۰ درصد غیرنرمال بود رفت متخصص اورولوژی اونم فرستاد سونو اینم رف معلوم شد واریکوسل داره

اگه آزمایشش خوب بود مشکلی نیس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله دوماهه جدی دارو میخورم ورزش و لاغری دارم فست فود نمیخورم گیاهان دارویی میخورم و..

خب گلم باید هورمون هات برگرده به روال عادی وقتی هنوز پریود هات منظم نشده هورمون هات هم منظم نیست استرس به خودت وارد نکن دو ماه که جیزی نیست یکم صبر کن تنبلی ات درمان بشه خدا زود زود بهت یه نی نی کوچولو سالم میده انشالله 🤗😍

باردار میشم ولی هر دفعه به هر دلیلی نمیمونه و سقط میشه میگم خدا نمیخواد اگه میخواست میموند برام البت ...

رحمت ضعیفه حتما ..

خودتو تقویت کن 

طب سنتی برو . 

گرمیجات زیاد بخور .

چند سالتونه ؟

اگه اضافه وزن داری رژیم شروع کن . تو نت سرچ کن ک چیا نباید بخوری ..تغذیه خیلی مهمه ورزش هم همینطور ...

متفورمین و کلومفین یک ماه خوردم این ماه هم لتروزل و اچ ام جی اچ سی چی دوفاستون خوردم ورزش هم دارم اما مرتب نیست 

در انتظار نی نی 
رحمت ضعیفه حتما .. خودتو تقویت کن  طب سنتی برو .  گرمیجات زیاد بخور . چند سالتونه ؟

اولیش خارج از رحم بود 

دومیش شیمیایی بود 

هر دفعه یه مشکل جدید برام پیش میاد ۳۵ 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
اگ چاقی حتما رژیم بگیر حتما ورزش های شکمی انجام بده و شکمتو کمرتو گرم نگه دار چون تنبلی تخمدان فقط ب ...

فکر کنم ۸ کیلو اضاف وزن دارم ۶ ماهی باشگاه میرفتم دیدم نشد ناامید ولش کردم

در انتظار نی نی 
متفورمین و کلومفین یک ماه خوردم این ماه هم لتروزل و اچ ام جی اچ سی چی دوفاستون خوردم ورزش هم دارم ام ...

داروهاش همیناس 

من چند دوره کلومفین و دوفاستون و لتروزل و ...خوردم 

پارسال ماه سوم و چهارم درمان هم امپول زدم . 

جواب نداد.

حالا دکترم گفت این ماه بری سونو و ازمایش ، وضعیتت بهتر شده باشه 

باز امپول میدم ..

شما دیر ب دیر پریود میشی یا زودتر از موعد ؟

اولیش خارج از رحم بود  دومیش شیمیایی بود  هر دفعه یه مشکل جدید برام پیش میاد ۳۵

یکی از دوستای منم 2 تا بچه سقط کرده بود .

برا سومی رفت تحت نظر دکتر ..

بچش 20 روز دیگه ب دنیا میاد .

بعد از 10 سال فکر کنم

داروهاش همیناس  من چند دوره کلومفین و دوفاستون و لتروزل و ...خوردم  پارسال ماه سوم و چها ...

من قبلا دیر  دیر میشدم اما الان چند ماهیه سر موعد خودم میشم این ماه روز موعد بی بی چک زدم منفی بود ولی دو روزم هست عقب انداختم میترسم باز نامنظم شده باشم

البته من ماه قبل سونو هم رفتم

در انتظار نی نی 
من قبلا دیر  دیر میشدم اما الان چند ماهیه سر موعد خودم میشم این ماه روز موعد بی بی چک زدم منفی ...

ب بی بی چک نمیشه زیاد اعتماد کرد . بلکه ایشالا بارداری ..اگه هم پریود شدی 

ناامید نشو ...ادامه بده .

بعدشم ب یکی دو روز عقب جلو انداختن ک بی نظمی پریود نمیگن . تا 3 روز طبیعی هست .

منم اوایل زود ناامید میشدم 

ولی دیدم هر چقدر بیشتر تلاش کنم و امیدوارتر و خوش بین تر باشم ب نفع خودم هست ...

و گر ن وضعیتم بدتر میشه

یکی از دوستای منم 2 تا بچه سقط کرده بود . برا سومی رفت تحت نظر دکتر .. بچش 20 روز دیگه ب دنیا میاد ...

اخه منم تحت نظر بودم اینم از شانس من بوده دیگه کاریش نمیشه کرد 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
فکر کنم ۸ کیلو اضاف وزن دارم ۶ ماهی باشگاه میرفتم دیدم نشد ناامید ولش کردم

تو خونه ورزش کن 

من تو خونه ورزش میکنم . 

نرم افزار ورزشی از بازار دانلود کن . روزی یک ساعت تو خونه ورزش کن