2777
2789
عنوان

یک ساله همش بی بی چک منفی خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 117 پست

عزیز دل شکستم برات دعا میکنم ک ان شالله خدا دلت رو شاد کنه ان شالله جگر گوشه ات صحیح و سلامت بیاد بغلت

الهم صلی علی محمد و آل محمد

مهربان جان وقتی ی نفر میگه برام دعا کن یعنی دستش از خیلی جاها کوتاه شده ولی امیدش همچنان اونو ب تقلا وا میداره.... مهربان جان  برام رسیدن ب آرزوم میشه 1 صلوات مهمونم کنی؟ با قلب مهربونت ک ب خدا نزدیکه 
من از یسال گذشته۱۴ماه منتظرم کارم ب بی بی چک نمیرسه پری میاد شوهرت مشکل نداره؟ برا من تازه واریکوسل ...

چن مدته عمل کرده ؟واریکوسل دوطرفه بود؟

منم شوهرم قراره عمل کنه اگه بعد عمل باردار نشم چی😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از یسال گذشته۱۴ماه منتظرم کارم ب بی بی چک نمیرسه پری میاد شوهرت مشکل نداره؟ برا من تازه واریکوسل ...

عزیزم امیدوارم خدا هرچه زودتر حاجت دلتو بده شوهرم از داده سالم سالمه خودم تنبلی تخمدان دارم

در انتظار نی نی 
چن مدته عمل کرده ؟واریکوسل دوطرفه بود؟ منم شوهرم قراره عمل کنه اگه بعد عمل باردار نشم چی😭

ماه اول بود یه طرفه.نگران نباش من ناراحتیم برااینه ک چرا خدا نمیزاره وگرنه واریکوسل بهانس

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
عزیزم امیدوارم خدا هرچه زودتر حاجت دلتو بده شوهرم از داده سالم سالمه خودم تنبلی تخمدان دارم

اگ چاقی حتما رژیم بگیر حتما ورزش های شکمی انجام بده و شکمتو کمرتو گرم نگه دار چون تنبلی تخمدان فقط بخاطر سردی و چاقیه

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
منم یکونیم ساله همش بی بی منفی میبینم.. فک میکردم من تنبلی دارم واس همین باردار نمیشم ولی تازه فهمی ...

شوهرم ازمایش اسپرم داده سالمه واریکوسل چجوری مشخص میشه؟

در انتظار نی نی 
منکه کلا منصرف شدم بابا وقتی خدا نمیخواد منم نمیخوام 

ن این حرفو نگو ...پیگیر باش .

دکتر میگفت اگه زودتر اقدام میکردی و پیگیر میشدی ،زودتر نتیجه میگرفتی 

سن هر چقد بره بالا قدرت باروری زن کم میشه

خب واس منم خدا نمیخاد حتما😔 ببخشید هزینه بیمارستان چند شد؟ دولتی بود؟

همه چی تقریبا ۳تومن خصوصی بود

ن این حرفو نگو ...پیگیر باش . دکتر میگفت اگه زودتر اقدام میکردی و پیگیر میشدی ،زودتر نتیجه میگرفتی& ...

باردار میشم ولی هر دفعه به هر دلیلی نمیمونه و سقط میشه میگم خدا نمیخواد اگه میخواست میموند برام البته سنمم کم نیست 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗