نزدیک یک ساله ک اقدامم زیاد از ازدواجم نگدشته اما بچه دوس دارم تنبلی دارم هر ماه منتظرم اما اخر میخوره تو ذوقم تمام دوستام بعد یکی دوماه باردار شدن اما من.. خیلی حرف بعضیا واسم تلخه احساس میکنم تا عمر دارم قراره مادر نشم خیلی ناامیدم این ماه نه پریود میشم ن بی بی چکم مثبت میشه یک چشمم اشکه ی چشمم خون😭😭😭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قبلا دیر دیر میشدم اما الان چند ماهیه سر موعد خودم میشم این ماه روز موعد بی بی چک زدم منفی ...
من سر سقطم اینجوری بودم
۵۳روز دورم شد بی بی میزدم منفی شد
آخرش کلی آب جعفری و زعفرون خوردم بازم پری نیومد موهامو دکلره کردم و داروی روکین برای پوست استفاده کردم آخرش گفتم بذار آز بدم آز دادم و در کمال ناباوری باردار بودم ولی با اون کارایی که من کردم تو ۷هفته سقط شد😔😢
پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍 تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
سلام.همه راها رو رفتین یه کار ساده هم بکنین چیزی که من خیلی بهشون معتقدم.شهدا و امام زمانمون(عج).البته صبر و توسل.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بحق خانوم حضرت زینب(س).التماس دعا