2777
2789
عنوان

یک ساله همش بی بی چک منفی خسته شدم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 117 پست
اخه منم تحت نظر بودم اینم از شانس من بوده دیگه کاریش نمیشه کرد 

پیگیر باش ضرر نمیکنی ..درمان نازایی بخاطر داروهاش روز ب روز پرهزینه تر میشه . چون داروهاش خارجی هستن و گرون .

دکتر زنان حتی دفترچه قبول نمیکنن 

داروها همه ازاد .

مثال اگه امسال با 2 تومن هزینه بتونی درمان بشی ،بزاری سال بعد باید 5 تومن هزینه کنی ... 

عزیزم اتفاقا امروز همش تو یادم بودی ناراحت شدم برات ولی بخدا این استرست مانع بارداریته

انشاالله بزن به بیخیالی زودی نی نی میاد

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قبلا دیر  دیر میشدم اما الان چند ماهیه سر موعد خودم میشم این ماه روز موعد بی بی چک زدم منفی ...

من سر سقطم اینجوری بودم

۵۳روز دورم شد بی بی میزدم منفی شد

آخرش کلی آب جعفری و زعفرون خوردم بازم پری نیومد موهامو دکلره کردم و داروی روکین برای پوست استفاده کردم آخرش گفتم بذار آز بدم آز دادم و در کمال ناباوری باردار بودم ولی با اون کارایی که من کردم تو ۷هفته سقط شد😔😢

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
پس چرا بی بی چک‌نشون نمیداد؟

والا نمیدونم به دکترم هم گفتم گفت احتمالا خراب بودن 

ولی شما باز صبر کن اگه دیدی ۱۴روز گذشت باز نشدی یه بی بی بزن و برو دکتر

بله اون سالم سالمه

عزيزم چند سالت؟از كجا ميدوني شوهرت سالم؟شايد واريكوسل داره.بعدم سعي كن استرس نداشته باشي سه ماه به خودت استراحت بده و ريلكس باش،اقدامم كن بعدش پيگيري كن

زندگي صحنه يكتاي هنرمندي ماست
پیگیر باش ضرر نمیکنی ..درمان نازایی بخاطر داروهاش روز ب روز پرهزینه تر میشه . چون داروهاش خارجی هستن ...

نمیدونم چرا ولی دیگه ذوقشو ندارم برام بی اهمیت شده شاید برای اینکه تازه سقط کردم 

خدایا شکرت که یه نی نی از بهشت بهم دادی 💗💗💗
عزيزم چند سالت؟از كجا ميدوني شوهرت سالم؟شايد واريكوسل داره.بعدم سعي كن استرس نداشته باشي سه ماه به خ ...

۲۱ سال  شوهرمم ۲۵ ازمایش داده دکتر گفته همه چیت عالیه.

در انتظار نی نی 
یعنی تمام بی بی چک ها خراب بودن مگه مشه؟

من ۲بار بی بی زدم 

من چون تنبلی داشتم به احتمال زیاد لقاحم دیر انجام شده

سلام.همه راها رو رفتین یه کار ساده هم بکنین چیزی که من خیلی بهشون معتقدم.شهدا و امام زمانمون(عج).البته صبر و توسل.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم بحق خانوم حضرت زینب(س).التماس دعا