دیدین بخدا بعضیها تو12تا15سالگی عروس میشن دختره به من میگه14سالشه ها میگه دور دیگه عروس میشن خوشگلارو زود میبرن
حالا دختر عمه ام 13ساله میخواد عقد کنه با پسر 26ساله
تعداد رای : 122
نظرسنجی
بد خیلی بد
113
92%
خوبه
9
7%
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره
عزیزم بستگی به بلوغ فکری و احساسی داره ...یکی تو ١۵ سالگی هم خیییییلی خوشبخت میشه یکی با ٣٠ سال طعم خوشبختی و نمیچشه ...فقط بستگی به خود فرد داره ..من ک از ازدواجم راضی هستم
هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉
ازدواج توی سن پایین اشتباه ای که یک عده با باورهای غلطشون افکار قدیمی توی ایران جا انداختن این موضوع ...
دقیقا
عزیزم بستگی به بلوغ فکری و احساسی داره ...یکی تو ١۵ سالگی هم خیییییلی خوشبخت میشه یکی با ٣٠ سال طعم ...
دختره هنوز بلد نیست غذا درست کنه هیچی بلد نیست اخه