2777
2789
عنوان

ازدواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 154 پست

در آخر متاسفم برای تک تک خانوم هایی که شاید در ظاهر تحصیل کرده باشند و ژست بافرهنگ را به خود می گیرند، اما به طرز زننده ای در مقابل همدیگه از دو لحن (کودک همسر) و (ترشیده) با چاشنی تمسخر استفاده کردند

دقیقا شما مصداق بارز زنان علیه زنان هستید

شاد باشید 

😉Dare, dream, dance and smile loudly 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه خیلی بزرگی هست بنظر من پسری که یه دخترو دوس داشته باشه صبر میکنه تا بزرگ بشه دختری که 13 14 حتی بزرگتر یا کوچیکتر ازدواج کنه و زیر 20 سال باشه فقط برای اینه که بهش سخت بگیرن ازش کار بکشن البته این نظر منه

دختر حداقل بیست سالش باشه بنظرم سن خوبی برای ازدواج هست حالا یسری از خونواده ها میگن خواستگار گیر نمیاد باید دخترو ردش کنی بره

ولی اگه دختر درس بخونه و تحصیل کنه اول اگه ازدواجم نکنه مایه افتخار هست اگه هم ازدواج کنه شوهرش نمیتونه از گل نازک‌تر بهش بگه چون تحصیل کردس و دستش تو جیب خودش 

حتی اگه خدایی نکرده طلاق بگیره بازم با احترام و افتخار کار میکنه

هیچ‌کس‌نفهمیدِꔷ͜ꔷ▾‹🖤⃟🌻›" که‌خداوندهمِꔷ͜ꔷ▾‹🥀⃟🕸›" تـــــنـهاییـش‌رافریادزدِꔷ͜ꔷ▾‹🔞⃟🌙›" _قُل‌هُوَاللّهُ‌اَحَدِꔷ͜ꔷـ...
عزیزم هیچکی تو دوران عقد مشکلی نداره تحمل بار سخت مسئولیت بعد ازدواجت معلوم میشه اون موقع که به جا پ ...

عزیزم گفتم که شرایط فرق داره 

اول که خواهر شوهر ندارم🤲😁

مادر شوهرمم که فامیلمون هست و واقعا مثل مادر میمونه

و همه فامیل قبولش دارن

بعدشم 

من یکی از شرط هام این بوده که تا درسم تموم نشده

ازم بچه نخواد😁😁😁😁😁

ولی اگر همه اینها هم برعکس بود 

بازم برای رسیدن به عشقم کوتاه نمیومدم

عشق از همه اینها برای من مقدم تره😊😊😊😊😊

کاربری سوم ام هست که قبلی ها به لطف نی نی یار های عزیزتر‌کییید