2777
2789
عنوان

ازدواج در سن کم

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 154 پست

افتخاره؟میبرنشون ازشون مثه چی کار میکشن و هر جور دلشون بخواد باهاش رفتار میکنن. بدبختن اینجور دخترا بدبختتتتت. این تا ۲۵ سالگی صد بار معیاراش عوض میشه میبینه اصلا خوشش نمیاد از شوهرش. بدبختا نه بچگی میکنن نه نوجوونی نه جوونی..تو بچگی ازشون انتظار زن چهل ساله دارن. بیچاره تو این سن که بقیه کارتون نگاه میکنن باید گیر کار خونه و مهمون داری و شوهرداری و رابطه باشه... اون پسر ۲۶ ساله ای که میره برا دختر ۱۳ ساله و خونوادش و خونواده دختر همگی جنایت کار هستن و حیوون۱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی دونم این جمله چیه که خیلیا می گن. الان دختر 13 ساله ممکنه به بلوغ عقلی رسیده باشه آخه؟؟ ؟اونم در ...

بله ب عینه یه دختر سیزده ساله رو دیدم از اشناهاس فوق العاده پخته و منطقی در حد سی ساله ها حرفمیزنه و رفتار می کنه 

یعنی هر چی بگم باورت نمیشع

اردواج خاله بازی نیست ادم بی تحربه و با سن کم فقط لباس عروسو میبینه! تو همون ۲۵ به بالاش بعد کلی ناپختگی داخلشون هست خالا بجه زیر ۱۸ چی میفهمه من با ۲۷ سال سن  هنوز از ازدواج واهمه دارم😐و مسئولیتاش بعلد اینا ازدواج چی میبینند بغل بوس ناز و عشوه گری که میدون با این عجله الله اکبر

من مهنازم9999 پیروزی از آن سخت کوشان هست

هروقت اونایی که تو سن کم ازدواج کردن اومدن به شما ها که بالای ۳۰ازدواج کردین بی احترامی کردن اونوقت به خودتون اجازه ی بی احترامی بدین 

هرچی از دهنتون درمیاد میگین

درخواست دوستی از طرف اقایون ببینم گزارش میزنم درجا😊😊
اين كار يه ناهنجاريه خيلي بده كه مادراي كم سواد و بيسواد رو تحويل جامعه ميدن و اينده اون دختره خراب ...

مادر ها فقد فکرشون آینه دختر زود شوهر بدن انگار دختر خونشون خراب میکنه میگن مثلا دختر یکی میبره دیگه اه

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

من دخترعمم همسن دختر شماست واسش خواستگار اومده بود تا سه روز گریه میکرد😐اصلا دوس نداشت وارد اون دنی ...

آخی یادش بخر منم سال دوازدهم که بودم وقتی فهمیدم زنگ زدن واسه خاستگاری کلی گریه کردم😢😁

نمی دونم این جمله چیه که خیلیا می گن. الان دختر 13 ساله ممکنه به بلوغ عقلی رسیده باشه آخه؟؟ ؟اونم در ...

یه چیزی یاد گرفتن برای سر پوش گذاشتن رو کثافت کاریشون. ازدواج دختر ۱۳ ساله اگه کثافت کاری نیس پس چیه