2777
2789
عنوان

جهيزيه

278 بازدید | 26 پست

سلام هانومايي كه در حال خريد جهيزيه هستين ميدونين يه جهازيه ساده و شيك كه وسايلش به اندازه باشه و زياد نباشه حدودا چند در مياد؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر عموی من حدود 80خرید

خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی
والا چی بگم فقط میدونم قیمتا لحصه ایه نمیشه گفت اگه بگی ۱۰۰ یه ماه دیگه شده ۱۵۰ نمیدونم فقط میدونم م ...

اوه اوه اره قيمتا لحظه ايه ادم بايد پول جهازشو طلا دست دوم كنه هر موقع خواست بخره طلاهاشو بفروشه

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
دختر عموی من حدود 80خرید

كي؟

همزن میخواستم بخرم برا جهیزیه صروری نیست دارم مثال میزنم بود ۴۱۰ هزار یه هفتس اتیکت قیمتشو برداشته کرده ۴۷۰ هزار 

شوهر خواهرم برا خونه چند ماه پیش پکیج خرید ۵ گفت الان شده ۱۵ الان مملکت اینجوری شده فقط میتونم بگم سریع بخرین پولتونو نگه ندارین تبدیل به کالا و طلا کنین

مثلا به نظر من اگه ادم مبلشو و ايناشو دست دوم بخره بعد رويه و ايناشو كامل عوض كنه به صرفه تر در مياد چون چوب مهمه ك خراب نميشه

همزن میخواستم بخرم برا جهیزیه صروری نیست دارم مثال میزنم بود ۴۱۰ هزار یه هفتس اتیکت قیمتشو برداشته ک ...

من ميخوام خودم تا جاييي كه ميشه واسه جهيزيه پس انداز كنم ولي همش فكر ميكنم نميشه اصلا توي اين وضعيت

مثلا به نظر من اگه ادم مبلشو و ايناشو دست دوم بخره بعد رويه و ايناشو كامل عوض كنه به صرفه تر در مياد ...

من دست دو مبل نمیپسندم فرش باز چرا سلیقه ایه ولی سلیقه شما مهم نیست مهم اینه این کارو کنی خانواده شوهر جرت میدن

من دست دو مبل نمیپسندم فرش باز چرا سلیقه ایه ولی سلیقه شما مهم نیست مهم اینه این کارو کنی خانواده شو ...

خانوادش مشكل دارن خودشون برن بخرن

قانوني هم بايد مرد بخره

اصلا جهاز لطف زنه😒اعصاب ندارم ميزنم تو دهنشون