سلام هانومايي كه در حال خريد جهيزيه هستين ميدونين يه جهازيه ساده و شيك كه وسايلش به اندازه باشه و زياد نباشه حدودا چند در مياد؟
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
من عید و قبل ازعید جهازم خریدم وسایل بزرگ به عهده شوهرم بود باقی مونده به عهده من بعد چیزهای ضروری خ ...
چيا با شما بود؟چيا با همسرت ؟مثلا همه ي برقي ها با همسرت بود؟
لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ميخوام خودم تا جاييي كه ميشه واسه جهيزيه پس انداز كنم ولي همش فكر ميكنم نميشه اصلا توي اين وضعيت
هنوز شوهر نکردی ؟ خوب ببین اگه شوهر نداری با پولات وسایل برقی ریز که جا نمیگیره مثل اتو غذا ساز طرف و ظروف قابلمه جارو برقی اینا رو بخر پتو با بقیه پولتم طلای دست دو بعدم به وقت نیاز طلاها رو بفروش
سرویس چوب کامل و مبل و تلویزیون و میزش و یخچال و ماشین لباسشویی و دوتا قالی به عهده شوهرم بود اجاق گ ...
خب اره اينطوري ميشه ولي خب توي شهر ما همش با دختره😐
نهايتا تلويزيون و صوتي با مرد باشه
خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی.
7ماه پیش فقط ضروری و کلای اساسی خرید. دو دست ظرف 6نفزه.چند دست پارچ و لیوان و استکان و پیش دستی و چاقو... که برای پذیرایی هست. سرویس پلاسکو چند تا شک و بالش تی وی یخچال و لباسشویی هم داماد آورد خونش اتفاقا خیلی شیک و فانتزی هست جهازم از شوش گرفت دو تا فرش 6متری.آبمیوه گیری غذاساز و چند چیز دیگه که اساسیه
مثلا مایکروفر نباشه هم میشه زندگی کرد بدون ظرف شورم میشه و خیلی از چیزای دیگه.
خدایا شکر به داده ها و نداده هیچ پرچمی غیر کربلا بالا نیست ✮✮✪✮✮ حسین معنی آزادی است ✮✮✪✮✮حسین چشمه خوبی ها ✮✮✪✮✮ حسین برکت این دنیا ✮✮✪✮✮حسین پاکی بارانها ✮✮✪✮✮ حسین روشنی جانها ✮✮✪✮✮بابی انت و امی و نفسی و اهلی و مالی ✮✮✪✮✮ همه وجودم گرفته، به هوای تو شور و حالی.
اینجا رسمه. ولی خب داماد هم همه رو اسنوا گرفت مدل پایین خیلی سخت نگرفتن الانم شکر. من نمیگم گرونی نیستا ولی خب طرف از قهوه ساز گرفته ااااا ساندویچ ساز و هرچی که فکر کنی میشه 250
من جهزیه نداشتم یعنی شوهرم خودش خونه داشت وچند سالی مجردی زندگی می کرد خونشم کاملا مجهز بود چون بین نامزدی عروسیم ۳ماه بیشتر فاصله نبود گفت جهیزیه نمی خواد بگیری وقتی خونه تکمیله بابا ومامانشم هیچی نگفتن اصلا این چیزا براشون مهم نبود