2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 36 پست
این که تو جمع نمیتونی باهاش صحبت کنی که عادیه به نظرم چون منم همین طور بودم در مورد قیافش هم به نظر ...

آره خیلی مسئولیت پذیره خیلی

دعام کن...

همش خوابم ازبس افسرده شدم،دلم میخوادصورتی میداشت ک باب دلم میبودعین بقیه چیزا،اماخب نشد،ولی اگ اینوازدستش بدم خوشبختیموازدست دادم

اماترس دارم ازاینک فردانتونم طاقت بیارم

ازاینک وقتی ازسرکارمیادخونه تودلم بگم اه

هزارتافکرتوسرمه،مبهمه حسم،خدابه دادم برسه😔

شده ن راه پس داشته باشی ن پیش؟

من میدونم خدااینوفرستاده،اگ ردش کنم یعنی کفران نعمت،اماشایدبعدش توزندگی بیفتم ب قولت اخلاقش باعث بشه محبتش تودلم بشینه،نمیدونم...

ولی پس چراالانکه باش چت میکنم خودش اینقدرذوق وشوق داره ؟چرامن دلگیرم؟

😔

آره خیلی مسئولیت پذیره خیلی دعام کن... همش خوابم ازبس افسرده شدم،دلم میخوادصورتی میداشت ک باب دلم ...

عزیزم اگه واقعا به نظرت نمیخوایش یا ممکنه نتونی خوشبختش کنی تا امیدوار نشده رد کن چون یه مرد همه امیدش به اینه که وقتی میاد خونه یه زن سرحال و خوشحال داشته باشه گناه داره بنده خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه واقعا به نظرت نمیخوایش یا ممکنه نتونی خوشبختش کنی تا امیدوار نشده رد کن چون یه مرد همه امی ...

اما میترسم ک این آخرین فرصتم باشه

میترسم از پاگذاشتن توسن ۲۷ سالگی و مجردبودن

وحسی بهم میگه این قسمتته ک بااین آقاباشی

سلااام خوبی؟چه خبرا؟چیکار کردی با خاستگارت ؟هنوز به دلت ننشسته؟ 

سلام عزیز

امشب رفتیم مشاوره قبل ازدواج،بامشاوره درمیون گذاشتم همه چیو،گف چندباربریدبیرون بازتوهرجلسه ببین ک آیاهربارقیافش ب دلت میشینه یانه

بعدبرای اون هفته برامون وقت داد

بعددوتاسوال بین حرفاش پرسیدکه گف بروتااون هفته خوب ب حرفافکرکن جلسه بعدی ک میای بهم بگو،گفتم باشه

من آره همچنان قیافشودوسش ندارم