2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 36 پست
دیشب اومدن و جلسه دوم بود یعنی،وبعدیکم صحبت رفتیم تواتاق وچندتاسوال مبهم داشتم ازقبل پرسیدم وجواب گر ...

کاملا طبیعیه منم اولش هیچ حسی به شوهرم نداشتم اولش که میگم منظورم وقتیه که ازم خاستگاری کرد کم کم بهش علاقه پیدا کردم ولی الان میمیرم براش 

اون چطور؟ چه حسی بهت داره؟ وضعیت مالیش چطوره؟ شمارتو نگرفت که بیشتر با هم آشنا بشید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا طبیعیه منم اولش هیچ حسی به شوهرم نداشتم اولش که میگم منظورم وقتیه که ازم خاستگاری کرد کم کم به ...

اون مشخصه ازانتخابش اطمینان داره

وضع مالیش متوسطه

ن فعلافقط من شماره مادرره رودارم وپسره شماره داداشموداره

امشب ب داداشم زنگ زدگفت بااجازتون میخوام باخواهرت برای آشنایی بیشتربریم بیرون،داداشم گفت باش مشورت کردم خبرت میکنم

بعدداداشم بهم گفت منم بهش گفتم الان برای تنهایی رفتن زوده،بهش بگوالان زوده براتنهایی رفتن،وترجیح میدیم براآشنایی بیشترآخراین هفته بیادمحل کارم ومنو واوندوداداشم باشیم و حرف بزنیم

چند سالته؟ اون چند سالشه؟ تیپش خوبه؟ نظر خانوادت چیه؟ 

۲۶سالمه اونم۳۱سالشه آره تیپش تمیزوخوبه،نظرخونوادمم مثبته

من همه چیشوپسندیدم جزچهرش😔

اینم بگم ک چهره هیچکسی روتاحالانپسندیدم،منظورم خواستگارام

این تنهاموضوعیه ک داره داغونم میکنه

حس میکنم دارم افسردگی میگیرم

نیازبه کمک و راهنمایی دارم،مامانم ک فوت شده هیچکس نیس ازش راهکاربگیرم

تواین سایت شمابهترین کسی بودیدکه بهم اهمیت داده من ممنونم ازشماواقعاممنونم

۲۶سالمه اونم۳۱سالشه آره تیپش تمیزوخوبه،نظرخونوادمم مثبته من همه چیشوپسندیدم جزچهرش😔 اینم بگم ک چه ...

خواهش میکنم عزیزم این نظر منه به نظر من چهره خیلی خیلی زود عادی میشه اگه اخلاق طرف خوب باشه حتی اگه چهرش بد باشه اخلاقش خوب باشه برات میشه زیباترین مرد کره زمین همسر من چون اخلاقش خوب و مهربونه هر چی دور و برم رو نگاه میکنم زیباتر از خودش هیچ مردی رو نمیبینم فقط عزیزم یه نصیحت مهم بهت میکنم اخلاق خیلییی خیلیییی مهمه مرد خوش اخلاق دنیا و آخرتت رو آباد میکنه

اون مشخصه ازانتخابش اطمینان داره وضع مالیش متوسطه ن فعلافقط من شماره مادرره رودارم وپسره شماره داد ...

محل کارت طوری هست که بتونید با هم صحبت کنید؟ به نظرم شماره همو داشته باشید چند بار تلفنی صحبت کنید بعد برید بیرون بد نباشه البته این نظر منه نظر خودت و خانوادت مهمتره

خواهش میکنم عزیزم این نظر منه به نظر من چهره خیلی خیلی زود عادی میشه اگه اخلاق طرف خوب باشه حتی اگه ...

الان برای آشنایی بیشترقرارشدفرداعصربیادمحل کارمن وداداشم،تابشینیموحرف بزنیم

چون ب داداشم گفتم الان تنهایی ودوتایی بیرون رفتن زوده منم استرس میگیرتم،قرارشدهفته ای یه باربیادوحرف بزنیم ورفت وامدبشه،مثلافرداکه محل کارمه،اون هفته مثلاخونمون بیاد

چشم ب توصیت عمل میکنم واهمیت میدم

دعام کن ممنونم

تنهادلگیریم دوست نداشتن چهرشه😔😔😔 دارم افسرده میشم،یعنی برام عادی میشع؟ کمکم کن

به خدا اخلاق خیلیییی مهمه خیلی مهمه اگه اخلاقش خوب باشه دنیات زیر و رو میشه اگرم اخلاقش بد باشه شب و روزت یکی میشه میشی یه مرده ی متحرک ولی چهره اینطور نیست باور کن زندگی ایقد بالا پایین و گرفتاری داره که اصلا یادت میره قیافه یعنی چی دختر دایی من چهره خیلی براش مهم بود خیلی زیااااد متاسفانه نتونست ازدواج کنه الانم 39 سالشه😔حالا به کجا رسیدین؟ با هم صحبت می‌کنید؟ دوست داره؟ 

به خدا اخلاق خیلیییی مهمه خیلی مهمه اگه اخلاقش خوب باشه دنیات زیر و رو میشه اگرم اخلاقش بد باشه شب و ...

من ی حسی ته دلم میگ این اونیه ک خداقسمتت کرده وخوشبختت می‌کنه

الان بعدکلاسه باردیدن داریم چت میکنیم وارتباط تلفنیه وقراره هفته ای یک بار هموببینیم

امایه مشکل دیگ غیرازقیافه ک دارم اینکه توجمع اصلاااانمیتونم باش حرف بزنم روم نمیشه فقط تنهایی میتونم،درصورتی ک میگم جمع منظورحتی جلوی برادرمه،این برام دردناکه

نمیدونم قیافش کی برام عادی میشه

اماریشه حال بدم روفهمیدم چیه،چون چیزی ک توذهنمه باواقعیت فرق داره،همیشه توذهن وآرزوهام مردی عین قدوبالای این شخص بودولی چهرش نه

من ی حسی ته دلم میگ این اونیه ک خداقسمتت کرده وخوشبختت می‌کنه الان بعدکلاسه باردیدن داریم چت میکنیم ...

این که تو جمع نمیتونی باهاش صحبت کنی که عادیه به نظرم چون منم همین طور بودم در مورد قیافش هم به نظر من قد و هیکل مرد خیلی مهمتر از قیافشه من خودم قد و هیکل خیلی برام مهمتر بود ولی مهمتر از اون اخلاقشه به خدا وقتی وارد زندگی بشی میفهمی هیچچچچ چیز به اندازه اخلاق مهم نیست توی بالا و پایین های زندگی اخلاق و مسئولیت پذیری مرد مهمه نه قیافش به نظرت آدم مسئوليت پذیری هست؟