2777
2789
عنوان

خانما بنظرتون می ارزه آیفون بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 40 پست
مگه حتما باید آیفون بخرن همه😮

خب من میخوام گوشی خوب داشته باشم مگه بده؟

بعدشم من اصلا اهل پز دادن و نمایش نیستم واقعا دنبال یک کالا خوب و به صرفه ام

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

یعنی منظورم اینکه اگه بخوایم مثلا باتریشو یوقت عوض کنیم خیلی هزینه اش زیاد میشه

عزیزم چرا باید عوض کنی اخه؟

بعد ی مدت ک هلث باطری خیلی اومد پایین دیگه باید گوشی و عوض کنی

یااصلا بخوای باطریشم عوض کنی هزینش اونقدر نیست 

من از اول ک گوشی خریدم گوشیم ایفون بود تاالان و خیلیم راضیم

گوشی اولم فایو اس بود

الان 16 پرو

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب من میخوام گوشی خوب داشته باشم مگه بده؟بعدشم من اصلا اهل پز دادن و نمایش نیستم واقعا دنبال یک کالا ...

عزیزم ایفون کالا ب صرفه ای نیست و لوکسه

ولی من خیلی ازش راضیم هم ایرپاد هم واچش کلا از همه چیش

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

عزیزم چرا باید عوض کنی اخه؟بعد ی مدت ک هلث باطری خیلی اومد پایین دیگه باید گوشی و عوض کنییااصلا بخوا ...

ممنون از شما که راهنمایی میکنید🙏🏻

من برای تبادل نظر با خانم ها تاپیک میزنم پس : ورود آقایون به تاپیک های من اکیدا ممنوع . لطفا آقایون پست های من و پاسخ ندن و لایک نکنن در خواست دوستی آقایون نظر رد و نه پذیرفته میشود ❣ خدایا چنین کن سرانجام کار   تو خشنود باشی و ما رستگار❣

آدمی که یه کالای خوب میخره معمولا فکر هزینه های جانبی نیست اصلا، مگه اینکه بخواد با جیب خالی فقط دنب ...

کالای خوب اینکه امکاناتش بیشتر باشه ! نه اینکه امکاناتش نسبت به ساده‌ترین گوشیا کمتر باشه. 

من دارم ببین اس اولترا سامسونگم عالیه قیمتش درحد آیفون ۱۳هستش کلاسو پز برات مهم نیس سامسونگ بگیر باط ...

حدودی قیمتشو میشه بگید

کالای خوب اینکه امکاناتش بیشتر باشه ! نه اینکه امکاناتش نسبت به ساده‌ترین گوشیا کمتر باشه.

برند حرف اول رو میزنه، مهم اینه مردم در سرتاسر دنیا بهش اعتماد دارن ، چیزی که مهمترین فاکتور در دنیای فروشه

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

عزیزم چرا باید عوض کنی اخه؟بعد ی مدت ک هلث باطری خیلی اومد پایین دیگه باید گوشی و عوض کنییااصلا بخوا ...

16 پرو خیلی فرق می‌کنه با 13 ،14  به نظرت؟ دلم می خواست حداقل 16 نرمال بخرم پولشو نداشت حیف بود طلامم میفروختم‌

والا الان زدم نت خیلی گرونه پشیمون شدم خواهر همون ۱۳پرومکس بخر🤣

۱۳ پرومکسم گرونه🤣

ببین من خودم دقیقا میخواستم گوشی خوب بخرم

بین شونزده و الترا مونده بودم

اخرش شونزده خریدم

پشیمونم خیلی باتریش زود تموم میشه حتی تاپیکم زدم راجبش

اگه از دوربینش استفاده ی آنچنانی نداری و یا تولید محتوا نمیکنی،سامسونگ خیلی گزینه بهتریه

16 پرو خیلی فرق می‌کنه با 13 ،14 به نظرت؟ دلم می خواست حداقل 16 نرمال بخرم پولشو نداشت حیف بود طلام ...

من 13 و 14 داشتم

16 با 13 و 14 از نظر کارکرد واقعا تفاوتی نداره

میتونی 15 نرمال بخری