2777
2789
عنوان

پول ماهانه از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6270 بازدید | 201 پست
خوش به حال اونایی که شوهرشون ماهی یکی دو ت بهشون پول میده چکار میکنید شوهرتون دست و دل بازه ؟به ماه ...

والا ما ماهی سه تومن داریم بقیش همش قسط هست

سه تومنم ک میشه خورد و خوراک و بنزین 

قبلا کارت یارانه دست من بود جدیدا اونم دادم به خودش. میگم گناه داره اخه خرج بالاس.ولی بن کارتی چیزی بدن میده بهم یا حساب پس انداز بنام منه.که کارت خودمم باز دادم خودش گفتم نگران نباشه از بس استرسیه

دو تا زمین خریده بنام من کرده

کلا روابط دو طرفس .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خداروشکر که همه شوهراشون دست ک دل بازن  انگار فقط منم که خاک برسرم  همین الانم سر پول ...

عزیزم باور میکنی من امسال شلوار جین میخام اما نمیشه بخرم چون قسط ها مون افتاده عقب و قرض داریم وقتی نیست نیست دیگه چاره ای نیس

تو  در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند 😊 
در زبان لری ب کسی ک گناه داره خخ میگن فقیر

پس شوهر من خیلی فقیره.دوسش دارم.

زن باید تمیز باشه همیشه غذاش رو گاز باشه خونش بوی گل بده عطر تنش تو خونه بپیچه.تا مثل من دلبر اقاش باشه.اسم کاربریمم تیکه کلام شوهرمه.