2777
2789
عنوان

پول ماهانه از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6270 بازدید | 201 پست
اره حالا باید باهاش حرف بزنم خودم کارو تعطیل کنم  یا تو خونه کارای پاره وقت بکنم ک اقا بد عا ...

نهههه اصلا چرا تعطیل کنی

تفهیمش کن ک من کار میکنم واسه خودمه کار کردن من از تو سلب مسئولیت نمیکنه

من الان خودم کلی درآمد دارم اما اصلا اصلا شوهرم حتی نپرسیده چقد درمیاری

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من این جور مردها ذاتا آدمهای درستی اند. من تمام این سالها صرفه جویی کردم، مال شوهرمو هدر نداد ...

اییی گفتییی شوهر منم همینهه

همش پنهان کاری ماالی داره

خسیس هم هست یا نه؟

عزیزم همسرتون چکاره ان؟؟ خودتون شاغلید؟؟

هر ٢ كارمند دولت هستيم عزيزم

بله شاغلم

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

به نظر من این جور مردها ذاتا آدمهای درستی اند. من تمام این سالها صرفه جویی کردم، مال شوهرمو هدر نداد ...

دقیقا باهات موافقم و درکت میکنم 

بسته به تربیتشونه و اینکه پدرشون چجوری بودن اینا هم همونو الگو قرار دادن متاسفانه

واقعا خوش به حال اونهایی که همسر دست و دل باز دارن باز ازشون تعریف میکنن و قدرشونو میدونن خدا واسشون خواسته

ولی برای ما برعکسه

کاش خدا واسه ماهم میخواست

شما چند ساله ازدواج کردین؟

خودش میریزه حسابم به عنوان پس انداز کلا معتقده خانوم باید خودش پس انداز برا روز مبادا داشته باشه 

خرید خونه وخریدای خودم همش از کارت شوهرمه 

ولی برا پس انداز خودم  هر وقت یادش بیاد میریزه شده ماهی ۷۰۰ بریزه ماهی ۳ تومن که اون پول به خودم مربوطه یا اتیشش بزنم یا هر جور دلم خواست پس انداز کنم ،طلا بگیرم یابه کسی بدم درمورد اون پس اندازم سوال نمیکنه ازم