2777
2789
عنوان

پول ماهانه از شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 6270 بازدید | 201 پست
😂خب دیگه شوهر من کلا ادم جالبیه تک پسر خانوادش وضع مالی باباش فوق العاده یعنی پولدار ولی شوهرم ادم ...

دقیقا مث شوهر من،هرچی داره خودش تنهایی ب دست اورده ،البته خانوادش هم نداشتن ک بخان کمکش کنن،اگ داشتن هم شوهرم ادمی نیس ک بخاد ازشون کمک بگیره،همیشه سرپای خودش ایستاده خداروشکر خدا هم هوامونو داشته همیشه🥰

برای مامان شدنم دعا کنید لطفا💔😥
میشه بگی چه جوری؟  شوهرا ما چرا انقد تخسن پس؟ میگه بااید بری سرکار ماهانه ۱ تومن ۲ تومن بیار ...

با پشت دست بکوب تو دهنش😐مگه میتونه نده؟؟؟وظیفشه.حقته

درآمد شوهرت چطوره؟

ببین من شوهرم از همون اولم پاشو کج میذاشت قلم میکردم پاشو.کاری میکردم جرئت نکنه دیگه تکرار کنه.ولی خب کلا ذات خسیسی نداره یکمم ولخرجه

...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارهه مطمعنم چطور بد عادتش میدم؟ عقدیم اخه چیکار کنم؟؟ از طرفی بدبختی کارمندم مهندسم با ۴ تومن ح ...

خب شوخی شوخی بهش بگو تو چرا اصلا به من پول نمیدی😂

چی بگم والا بعضیا خسیسن دیگه

خوشا دیدار ما در خواب ....
با پشت دست بکوب تو دهنش😐مگه میتونه نده؟؟؟وظیفشه.حقته درآمد شوهرت چطوره؟ ببین من شوهرم از هم ...

درامدش خوبه

دو جا هم کار میکنه 

باز بعضی روزا ۳ ۴ خونه س

نه جدی چیکار کنم؟ بخدا من گیرم سر این موضوعا

ادمیه ک هر حرفی رو نمیشه بهش گفت مشاورم میگه حس قدرت و حس کینگ بودن داره و باید اینو در نظر بگیرم

دارهه مطمعنم چطور بد عادتش میدم؟ عقدیم اخه چیکار کنم؟؟ از طرفی بدبختی کارمندم مهندسم با ۴ تومن ح ...

شوهر منم همینجوری بود موقع نامزدی 

دختر خاله هام انقد نامزداشون براشون لباس میخریدن و پول میدادن بهشون بعد خالم همش میومد پیش مامان من تعریف میکرد منم کلی خجالت میکشیدم😂

خب شوخی شوخی بهش بگو تو چرا اصلا به من پول نمیدی😂 چی بگم والا بعضیا خسیسن دیگه

بااشه

میگم

حالا دیشب حرص میخورد انقد من گفتم تو باید خرجی بدی نه من 

که گفت حق ندااری اومدی خونه خودمون بری سرکار

چمیدونم خدا کنه این حرفش حرف باشه ولی چشمم اب نمیخوره

درامدش خوبه دو جا هم کار میکنه  باز بعضی روزا ۳ ۴ خونه س نه جدی چیکار کنم؟ بخدا من گیرم سر ا ...

کینگ چیه باباااا پرروشون کردین😂من تیکه کلامم همون حرف جناب خانه دیگه خودش یاد گرفته میگه اگه این کاره بُکُنُم دهنمِه کاهگل میگیری😑البته بازم پررو بازیای خودشو داره

اتفاقا بزار حس قدرت نداشته باشه 

بگو وظیفته تمام خرج و مخارجای منو بدی

من از همون نامزدی عادتش دادم

بگو اولا اگه پولت واسه من نیس پس واسه چته؟

بعدم اگه بهم پول نمیدی پس چرااا زن گرفتی؟زن یسری احتیاجات داره

باور کن آدم وقتی پول همراهشه حس امنیت داره

...
خوش به حال اونایی که شوهرشون ماهی یکی دو ت بهشون پول میده چکار میکنید شوهرتون دست و دل بازه ؟به ماه ...

به نظر من این جور مردها ذاتا آدمهای درستی اند. من تمام این سالها صرفه جویی کردم، مال شوهرمو هدر ندادم و هر چی از دست داده به خاطر بی فکری های خودش بوده...اما هنوز که هنوزه مثل یک مرد قدیمی قجری فکر می کنه باید مسایل مالی رو از من مخفی کنه. خوب این آدم تربیتش همینطور بوده. پدرشم همین طوره. تقصیر من نیست. والله آدم نرمال دو بار سه بار ده بار ببینه زنش نه به مالش چشم داره و نه اونها رو حیف و میل می کنه اعتمادش جلب میشه.

"راجع به" رو درست بنویسیم.
کینگ چیه باباااا پرروشون کردین😂من تیکه کلامم همون حرف جناب خانه دیگه خودش یاد گرفته میگه اگه این کا ...

اره

حالا باید باهاش حرف بزنم

خودم کارو تعطیل کنم 

یا تو خونه کارای پاره وقت بکنم ک اقا بد عادت نشه..🙁

بااشه میگم حالا دیشب حرص میخورد انقد من گفتم تو باید خرجی بدی نه من  که گفت حق ندااری اومدی ...

یعنی دوست نداری کار کنی 

دیوونه بزار همینجور خسیس باشه ولی سر کار برو اینجوری خیلی بهتره

خریدا باخودشه...من خودم یه درامد کوچولو دارم ک واسه خودمه ..اما ماهی ٣٠٠ تا ۵٠٠ تومنم واسم میفرسته ..واسه ارایشگاهی یاچیزی اگ لازم باشه

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉