2777
2789
عنوان

ارزش برای خود؟

180 بازدید | 34 پست

سلام دوستان

چقد برای خودتون ارزش قائل می شید؟مثلا به محتوایی که وارد ذهنتون می کنید توجه می کنید که ارزشمند باشه؟؟مثلا یک رمان فاخر می خونید یا هر چی که دم دستتون بیاد؟

در کل چقد برای ورودی ذهنتون ارزش قائلید؟

متوسط

مثلا خیلیا اصلا فیلم ترکی نمیبینن ولی من خوشم میاد خب فان و باحالن

امریکایی و کره ای هم میبینم

یا مثلا اهنگای ساسی رو گوش نمیدن ، خب من بخوام برقصم و شاد باشم مرغ سحر ناله سر کن رو که نمیذارم  ،، میرم ساسی گوش میدم😆 سنتی و راکم گوش میدم

در کل سخت نمیگیرم به خودم 

انسان  در انتخاب، آزاد آفریده شده است   تا زمانیکه شخصی به من آسیب وارد نکند اجازه ندارم رفتار  و عقاید  او را نقض کنم یا به آنها توهین کنم   والا افزایش وزن هم به اندازه کاهش وزن سخته ،اگه ما لاغرا میتونستیم سریع به وزن ایده آلمون برسیم پس چرا اینقدر از انداممون ناراضی هستیم؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هیچ وقت کتابای مسخررو نمیخونم واقعا اصن کلافه میشم مثلا این رمانای ایرانی عاشقانه مسخره تو همشون دختره لبان قلو ای داره وچشای ابی و قد بلند و کلیییم پولداره وی پسر خوشگلو جنتلمن و پولدارتر ازخودش  پیدا میکنه و کلی اتفاقای تخیلی میفته براشون که واقعا تو زندگیای واقعی وجود نداره  اینا فقط افسردگی میارن ادمو از زندگی خودش ناامید میکنن

این باعث میشه گاهی آدم فکر کنه برای خودش ارزش قائل نیست دیگه

دقیقا..منم کلا شخصیت کنجکاوی دارم..خب باعث میشه شاید خیلی چیزها رو پیگیر بشم که اون لحظه جالبه اما بعدش همون احساس ارزش قائل نبودن در ادم ایجاد میشه

من هیچ وقت کتابای مسخررو نمیخونم واقعا اصن کلافه میشم مثلا این رمانای ایرانی عاشقانه مسخره تو همشون ...

دقیقا..و چقد میتونن روی ذهن مخاطباشون تاثیر داشته باشن..راستیتش من توی یک سنی این رمان ها رو زیاد خوندم در حدی که اولشو میخوندم اخرشو حدس میزدم:)

خب سالهاس جز در معدود موارد تلویزیون نمیبینم

مستندی چیزی باشه نگاه میکنم

اینستاگرام رو پاک کردم سه ساله

کتاب میخونم. با اینکه علاقه به رمان خارجی دارم ولی کتابهای فلسفه و روان شناسی هم میخونم

در معاشرت هم سعی میکنم تا حد امکان با هر کسی نشست و برخاست نکنم.چون تاثیر میذاره روی افکار و اولویتهام

قرآن و اشعار حافظ هم زیاد میخونم

موسیقی رو کم کردم مدتهاست. اونم گزیده تر گوش میدم

خب سالهاس جز در معدود موارد تلویزیون نمیبینم مستندی چیزی باشه نگاه میکنم اینستاگرام رو پاک کردم سه ...

چقد عالی😍😍

منم دوس دارم به همچنین شخصیتی برسم

متاسفانه فضای مجازی با همه تاثیرات خوبش یکم ادم ها رو هم چیز خوان و هم چیز بین کرده

چقد عالی😍😍 منم دوس دارم به همچنین شخصیتی برسم متاسفانه فضای مجازی با همه تاثیرات خوبش یکم ادم هه ...

ممنونم

حدود ۱۸ ساله کاربر اینترنت هستم

ولی بعضی فضاها واقعا مناسب نیست

بخوای نخوای ترجیحات و هنجارهای آدم رو سمت و سو میده

ممنونم حدود ۱۸ ساله کاربر اینترنت هستم ولی بعضی فضاها واقعا مناسب نیست بخوای نخوای ترجیحات و هنجا ...

پس پیشکسوت هستید😁

درسته..خواه و نا خواه تاثیر میزارن..مثل یک جنگ نرم..اونقدی که اگه فردی که پنج سال پیش بودی رو ببینی درک نکنی و عقاید اون زمانتو متوجه نشی.

پس پیشکسوت هستید😁 درسته..خواه و نا خواه تاثیر میزارن..مثل یک جنگ نرم..اونقدی که اگه فردی که پنج سا ...

بله

مثل اثری که جریان آب میذاره روی سنگ که نماد سختیه.

گِلی خوشبوی در حمام روزی

رسید از دست محبوبی به دستم

بدو گفتم که مشکی یا عبیری

که از بوی دلاویز تو مستم؟

بگفتا من گِلی ناچیز بودم

ولیکن مدتی با گُل نشستم

کمال همنشین در من اثر کرد

وگرنه من همان خاکم که هستم

بله مثل اثری که جریان آب میذاره روی سنگ که نماد سختیه. گِلی خوشبوی در حمام روزی رسید از دست مح ...

چه شعر زیبایی😍به به..دقیقا درسته

امیدوارم سرانجام ما هم همینطور باشه.و تاثیرات مثبت بگیریم.و همنشین های خوبی توی مسیر زندگیمون پیدا کنیم.