2777
2789
👏👏👏👏😘 میتونی 2لیوان اب و ی قاشق غذاخوری سرکه سیب هم بخوری خوبه☺💪💜

ممنون از راهنمایات. سرکه سیب نداشتم به همسرم گفتم بخره سرکه سیب تاثیرش بیشتر از آبلیمو. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من ی مدت زیر نظر دکتر بودم و گفته بود این چیزایی ک الان مینویسم رو اصلا نخورم اگه دوس داشتین ...

__ 🍔🍟🍖🍓

__/😋|🍒🍇🍑🍐

|⬜⬜|🍊🍞🍋🍕

🔘 🔘

در ادامه ی این چیزا ک ممنوع هست 😕 ی برنامه روزانه هم بهم داده بود... 

اگه سختتون هست ک کالری شماری کنید میتونید اینو انجام بدید ولی کاهشتون کمتر از یک کیلو در هفته خواهد بود با این برنامه 😟👇👇👇👇( من کالری این چیزا رو حساب کردم تقریبا 1300 تا میشد) 

📣📣📣میوه و سبزیجات آزاد هست و هر میزان که دوست دارید میتونید مصرف کنید ( زیاده روی نکنید) 

🔴صبحانه: شیر کم چرب (1 لیوان) + بیسکوییت ساقه طلایی (۱عدد) 

{چای با توت خشک ( اگه دوست داشتید میتونید بخورید) }

🔴میان وعده صبح: یک میوه

🔴 نیم ساعت قبل از ناهار ⬅یک استکان عرق نعناع +یک لیوان آب( باعث کاهش اشتها میشود) 

ناهار: سالاد با ابغوره یا ابلیمو +دوغ(۱ لیوان) + خورشت / حبوبات/کباب/ماهی( به دلخواه) + یک چهارم نان لواش+ ماست کم چرب

🔴عصرانه: شیر کم چرب (۱ لیوان) + بیسکوییت ساقه طلایی (۱ عدد) 

🔴شام : به میل خودتان البته ی چیز سبک بخورید و قبل از ساعت 10 شام رو بخورید( مثل ناهار) +یک چهارم نان لواش

🔴هر روز یک ساعت پیاده روی ملایم

میزان کالری ک برنامه کرفس حساب کرده همون میزان کالری مصرفی هر روزه؟ 

نه اون برا تثبیت وزنت هست

تو تاپیک بامداد خمار گفته برا اینکه هفته ای یک کیلو کم کنیم باید چجوری کناریمون رو حساب کنیم🌈🌈🌈

سلام بچه ها من تا الان 500کالری خوردم امروز بنظرتون خوب یا زیاد؟

آفرین خیلییی خوبه💙💚😘😘😘😍👏👏👏

امروزم طبق برنامه وزنتو ضرب در 20 کن منهای 100 و به اندازه جواب به دست امده کالری مصرف کن