2777
2789

اره حتما بخر

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه برا پسنداز میخوای هروقت بخری مشکل نداره ولی واسه انتخابات امریکا یکم قیمتا میاد پایین تر اون.موقع زمان خوبیه واسه خرید ولی بعد از انتخابات باز به شدت میرع بالا🤗✋

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

به نظرتون پایین نمیاد؟

نه باور کن طلا پایین بیا نیست مقاومتش رو هم شکست و بازم میره برای صعود

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
بخر من از شنبه میخواستم ربع بخرم شنه نخریدم یکشبه به ۵۷۲۰رسید دیگه خریدم امروزم ک باز بالا رفته طلاه ...

من ربع سکه بانکی گرفتم بدون هولوگرام برای فروشش به مشکل میخورم؟شما میدونین؟

بخر من از شنبه میخواستم ربع بخرم شنه نخریدم یکشبه به ۵۷۲۰رسید دیگه خریدم امروزم ک باز بالا رفته طلاه ...

بنظرم سکه تا20میرسه

گرم18عیار، 1700ردبکنه تا2میره

تاپیک :مانکن های 1400 🌻سرگروه گروه رز زرد🌻وزن فعلی76⭐هدف اول74⭐دوم72⭐سوم70🌠