2777
2789
مگه تابلو قیمت پاذسانو نشون میده چند نوعش هست از پنجا سوت تا... 

نه عزیزم قیمت طلا هرچی باشع موقع فروختن سکه پارسیان رو ده.تومن کمتر میخرن خود طلافروشیا

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عزیزم قیمت طلا هرچی باشع موقع فروختن سکه پارسیان رو ده.تومن کمتر میخرن خود طلافروشیا

جدی.. اگه این طور باشه که پارسیان بهتر از طلاهای دیگه س

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
جدی.. اگه این طور باشه که پارسیان بهتر از طلاهای دیگه س

اره پارسیانم خوبیش به اینه موقع فروش اجرت و این چیزا نداره که خیلی کم بشه از قیمتش

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

شرمنده من با نظر دوستان در مورد افزایش قیمت موافق نیستم اصلا انتخابات امریکا چه ربطی به قیمت طلا دا ...

قیمت طلا تو ایران به دو چیز بستگی داره یکی قیمت دلار یکی قیمت انس جهانی .قیمت دلار تاثیرش بیشتر از انس جهانیه .همین چند روز پیش انس ریخت منتها چون دلار سیر صعودی داشت و گرون میشد طلا هم رفت بالا .حالا از انور چه ربطی به امریکا و انتخابات داره .،سیاست کلان ما کاملا وابسته هست به کسی که تو امریکا انتخاب میشه همین چند روز پیش که اعلام شد ترامپ کرونا گرفته سکه 700 تومن ریخت اما فرداش که ترامپ یه بای بای کرد تو محوطه بیمارستان همه چیز برگشت بالا .الانم به خیال اینکه ترامپ در میاد دلار قیمتش داره میشکه بالا و طلا هم به دلار وابستس و اونم میره بالا .متاسفانه چون تو امریکا زودتر از موعد میتون مردم تو انتخابات شرکت کنن و همین مردمی که شرکت میکنن میرن تو نظر سنجی ها هم شرکت میکنن  این ترتیب امار ترامپ تو نظر سنجی ها بالاست و ترس انتخاب شدن ترامپ باعث افزایش قیمت دلار شده 

قیمت طلا تو ایران به دو چیز بستگی داره یکی قیمت دلار یکی قیمت انس جهانی .قیمت دلار تاثیرش بیشتر از ا ...

یه سوال دلار چطور قیمت گذاری میشه در دنیا برای هر واحد پول

؟//؟؟؟؟؟؟؟؟؟

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  
چرا ربع سکه سال ۸۴ با مال الان قیمتش فرق داره؟خوب هر دوتاش ۲ گرمه کسی میدونه؟

هیچ دلیلی نداره به جز اینکه اینطور جا انداختن .طلا طلایه اما اینا اومدن یکاری کردن ضرب 86 قیمت بالاتری داشته باشه و مردم اینو بیشتر بخرن

بخر امروز بهتر از فرداست صبرنکن

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌