2777
2789

شرمنده من با نظر دوستان در مورد افزایش قیمت موافق نیستم

اصلا انتخابات امریکا چه ربطی به قیمت طلا داره

دوستان منطقی فکر کنید طلا الان یه مدته داره با یه سیر صعودی بالا میره مثل دلار و بورس

بورس اصلاح خودش رو انجام داد حالا باید منتظر طلا و دلار باشیم .

به نظر من باید صبر کرد تا قیمتها متعادل بشه

البته اگه سرمایه گذاری به دید بلند مدت هست مانعی نداره

بلند مدت یعنی بالاتر از 2 سال

بزرگترین ازمون ایمان زمانیست که انچه میخواهید رابدست نمی اورید .با این حال قادرید بگویید     خدایا شکرت  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم. آره گفتم بدم ی تیکه زمین. 

زمین اگه بگیری سودش عالیه مثل طلا نیست خیلی نوسان داشنه باشه مثل ماشینم نیست بگی وای بخوره یه جا ارزشش میاد پایین

یکی از دوستام میگفت همه چیز میشه از خارج و این ور اون ور اورد وقتی کم بشه به جز زمین و ملک

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

95 درصد مطمئنم  بببن بانک بنظر من اشتباس من خودمم بیست ملیون تو بانک داشتم طلا گرمی پونص ...

میگن ماشین ارزون میشه

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
بخدا سکه پارسیانم بخری بزاری کنار بهتره من الانم اگه صد.تومن پول داشته باشم نتونم پول بزارم روش طلا ...

ممنون از راهنماییت عزیزم ،من تا الان خیلی اشتباه کردم همه پولم خرج گردش و رستوران و لباس و چیزهای دیگه شد البته الانم می‌خرم ولی میخوام به اندازه باشه و یه مقدارم پس انداز کنم تا خونه ای که دوست دارم بخرم

بخدا سکه پارسیانم بخری بزاری کنار بهتره من الانم اگه صد.تومن پول داشته باشم نتونم پول بزارم روش طلا ...

سکه پارسیان و بعدا راحت میخرن ازت

سلام عزیزان.یه چیزی از خدا میخوام ان شاء الله که اینبار خاسته مو عملی میکنه لطفا و خواهشن شمام برام دعا کنید چیزی که میخوام اتفاق بیفته زودتر ان شاء الله هرچی از خدا میخوای ن بهتون بده و ب مراد دلت ون برسین 🙏🙏🙏
شرمنده من با نظر دوستان در مورد افزایش قیمت موافق نیستم اصلا انتخابات امریکا چه ربطی به قیمت طلا دا ...

عزیزم من میخام برم بشم معلم 

سعی میکنم یه جوری رفتار کنم که خودم رو خوب و شایسته نشون بدم یکم اوضاع رو آروم نشون بدم که اطرافیان فکر کنن چع ادم خوبیم و جذب بشن سمت من 

رفتار من روی رفتار و برخورد اطرافیانمم تاثیر دارع

همینطور که بعد از ریس جمهور شدن ترامپ انقدر همه اوضاع ما بهم ریخت صد در صدصد جا به جا شدن و انتخابات هم تاثیر دارع روی خیلی کشور ها

لیسانس حقوق ⚖️🎓 عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر به جز از امشب و فرداشب و شب های دگر...🍻💙  ملکه واقعی اون دختریع که خودش تلاش میکنه به ثروت و آرزوهاش برسه، نه اون دختری که انقدر صبر میکنه تا یه پسر پولدار اونو به آرزوهاش برسونه😇 من قهرمان زندگیم رو توی آینه میبینم😎

سکه پارسیان و بعدا راحت میخرن ازت

سکه پارسیان همیشه ده تومن فقط از قیمت تابلو کمتر میخرن 

ممنون از راهنماییت عزیزم ،من تا الان خیلی اشتباه کردم همه پولم خرج گردش و رستوران و لباس و چیزهای دی ...

هنوزم دیر نیست عزیزم انشالا که به چیزایی که میخاید برسید

سکه پارسیان همیشه ده تومن فقط از قیمت تابلو کمتر میخرن 

مگه تابلو قیمت پاذسانو نشون میده

چند نوعش هست از پنجا سوت تا... 

میگن ماشین ارزون میشه

والا من در مورد ماشین اطلاع دقیقی ندارم اما خودمم دارم یکم پسندازام جمع و.جور میکنم ماشین بخرم زودتر